Prima Pagina aplicatii Real Racing 3 a fost descarcat de mai multe ori decat Real...

Real Racing 3 a fost descarcat de mai multe ori decat Real Racing 1 si 2 la un loc, sute de milioane de curse au fost jucate in doar doua saptamani (infografic)

[youtube]http://youtu.be/e_MCEtPrh2c[/youtube]

  Real Racing 3 a fost probabil unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru platforma iOS, el a fost lansat la sfarsitul lunii trecute in App Store si deja a convins utilizatorii sa petreaca peste 14 milioane de ore in el. Jocul a generat in mai putin de o saptamana mai multe descarcari decat Real Racing 1 si Real Racing 2 la un loc, a ocupat prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii gratuite din 90 de tari, 25 de milioane de curse sunt facute in fiecare zi, fiecare utilizator petrece 25 de minute in joc zilnic si restul vedeti in infograficul de mai jos.

  Real Racing 3 este disponibil gratuit in format universal in App Store, iar in momentul de fata este jocul de tip racing cu cel mai avansat motor grafic disponibil pe platforma iOS.

Pretul initial:
Nume:
Real Racing 3

Gratuit

s

Developer: EA Swiss Sarl
Universala
Categoria: Games


Descriere: **#1 Top Free App in over 90 countries**

Real Racing 3 sets a new standard for mobile racing games it really must be experienced to be believed.

Trailblazing new features include officially licensed tracks, an expanded 22-car grid, and over 45 meticulo…


Dimensiunea aplicatiei este: 682.9 Mb


 • Dennis

  Asta pentru ca este free…nu ca restu, dăă

 • Justme

  De obicei nu prea joc jocuri de racing. Ma plictisesc extrem de repede. Asta vad ca inca rezista si nu mm plictisit. Probabil diversitatea curselor, faptul ca poti sa cumperi alte masini, sistemul de upgrade si asteptare a service ului face toti “banii”

 • mariuscbn1973

  Aparent este “Free” dar, te ia valul si dai cu cardul pt masini mai bune, mai upgradate.
  NIMIC nu e gratis!!! :)))

 • Andrey

  Mai bine nu vindeau compania la EA.Din pacate EA a stricat tot jocul.Uitati-va la grafica cat de buna e si uitati-va la in-app-uri.Tipic EA.

 • Hybrid

  EA si Activision au stricat jocurile generatiei asteia…

 • Cyprian

  Cu jailbreakul si in inappstore free in app purchases e complet gratis.

 • problem

  problema real racing 3: Dupa ce trec de acel mic tutorial cand trebuie sa accept termenii si conditiile, dau “accept” si imi apare aceasta eroare “Sorry, you do not meet the requirements” ce pot face?

 • Pingback: Real Racing 3 este in topul App Store Romania pentru aplicatiile care genereaza cei mai multi bani | iDevice.ro()