BadgerTweak ne permite sa vizualizam notificarile necitite pentru aplicatii direct in Springboard-ul iOS-ului

  BadgerTweak este un tweak ce urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, iar cu ajutorul sau putem vizualiza notificarile necitite ale aplicatiilor fara a accesa Notifications Center-ul. Mai exact, daca avem badge-uri de notificari necitite pentru o aplicatie, putem accesa acel badge apasandu-l, iar tweak-ul va afisa o fereastra noua in care va afisa toate notificarile necitite intr-un format conceput de catre dezvoltatori, ideea fiind de a ne permite sa vizualizam totul rapid fara a mai accesa intreg Notifications Center-ul.

  BadgerTweak urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, insa deocamdata nu se cunosc informatii suplimentare in legatura cu el.

3 COMENTARII

  1. […]   Badger este un tweak despre care v-am vorbit acum cateva luni de zile cand v-am spus ca prin intermediul sau putem vizualiza in Springboard notificarile necitite pentru aplicatiile noastre. Practic efectuand un gest asupra iconitei unei aplicatii putem vizualiza toate notificarile necitite pentru ea. Partea interesanta a acestui tweak este ca putem sterge notificarile prin swipe-uri si putem raspunde rapid la mesajele primite pentru ele, deci nu mai este nevoie sa accesam aplicatiile in majoritatea cazurilor. […]