Iata cateva functii ale Samsung Galaxy S4 pe care le poti obtine si pe iPhone

  Samsung a prezentat cateva saptamana trecuta cateva dintre noile functii ale Samsung Galaxy S4 si desi ele par interesante, sunt totusi disponibile in App Store in diverse aplicatii de o perioada buna de timp. Exceptie fac gesturile care nu pot fi deocamdata reproduse in iOS cu ajutorul vreunui software, insa cred ca nu va dura mult pana vom vedea si asa ceva pe platforma dedicata iDevice-urilor. Acestea fiind spuse, mai jos aveti cateva functii ale Samsung Galaxy S 4 pe care le puteti reproduce pe iPhone 5, de exemplu.

S Translator: Google Translate

  S Translator promite sa traduca orice fel de texte(email-uri mesaje, etc), sau cuvinte rostite, rapid pentru utilizatori, insa aplicatia Google Translate din App Store face exact acelasi lucru, in acelasi mod.

S Health: DailyBurn Tracker/ProtoGeo Moves

  Cu ajutorul unor senzori, noul terminal Samsung promite sa monitorizeze starea de sanatate a utilizatorilor, exercitiile fizice facuti de acestia si nu numai. Desi iDevice-urile nu au asemenea senzori, pentru ele exista aplicatii precum DailyBurn Tracker, ProtoGeo Moves sau MyFitnessPal’s pot indeplini partial aceeasi functionalitate fara prea mult efort, iar unele aplicatii sunt disponibile gratuit in App Store.

Dual Shot: DuoCam

  Dual Shot este o functie a terminalului care inregistreaza feed-ul camerei principale si al celei frontale pentru a combina imaginile intr-una singura care surprinde atat expresia utilizatorului in timpul inregistrarii imaginii, cat si ceea ce el inregistra. In App Store exista cateva aplicatii care fac acelasi lucru, una dintre ele este DuoCam si o puteti utiliza pe toate terminalele care au camera frontala si principala.

Group Play: App Factory Jukebox Hero

  Group Play permite posesorilor de terminale Samsung sa transmita o melodie catre mai multe terminale, fiecare ruland-o simultan si generand un efect interesant. Aplicatia App Factory Jukebox Hero are o functie care face exact acelasi lucru pentru posesorii de iDevice-uri care se afla in imediata apropiere, totul printr-o simpla functie disponibila in ea. Terminalele Android pot participa in jocuri multiplayer prin Group Play, lucru disponibil in iOS prin Game Center, iar in Android pot fi partajate clipuri video, poze, documente intre utilizatorii care se afla in imediata vecinatate, iar App Store-ul are o gama foarte larga de aplicatii care fac exact acelasi lucru.

Photo Reader: CamCardFree

  Photo Reader este o functie a Samsung Galaxy S4 care permite scanarea unei carti de vizita folosind camera si introducerea datelor de contact in adress book-ul terminalului. Aplicatia CamCardFree din App Store face exact acelasi lucru pentru utilizatorii de iDevice-uri, iar partea buna este ca o puteti descarca gratuit.

Samsung Knox: Enterproid Divide

  Samsung Knox permite companiilor sa ofere angajatilor telefoane care nu le permit sa acceseze sau sa modifice anumite informatii din ele, separand partea business de cea personala. Ideea companiei Samsung este interesanta, insa ea nu este noua, deoarece o aplicatie numita Enterproid Divide face acelasi lucru in Android OS de cativa ani de zile, ea fiind lansata in App Store abia anul trecut.