Prima Pagina accesorii Chargebite iti permite sa iti incarci iPhone-ul folosind un iPhone sau o...

Chargebite iti permite sa iti incarci iPhone-ul folosind un iPhone sau o tableta iPad (Video)

[youtube]http://youtu.be/xfvkIduoYlA[/youtube]

  Chargebite este proiectul unui incarcator care cauta finantare prin Indiegogo, iar cu ajutorul sau putem incarca un iDevice folosind unul sau alte doua iDevice-uri. Practic dispozitivul este facut pentru a prelua energie din unul sau doua iDevice-uri si de a o transmite catre un al treilea, intreaga idee fiind extrem de interesanta. Daca aveti o tableta iPad sau doua iPhone-uri, puteti incarca un iPhone oferindu-i aceeasi energie pe care o primeste de la un incarcator conectat la o priza.

ChargeBite is a brand new type of iPhone charger that charges your iPhone by transferring power from your friends’ iPhones. Simply connect yours and your friends’ iPhones to their designated ports, and that’s it — charging is on. 

  Chargebite este indeajuns de mic pentru a fi purtat ca si breloc la chei, iar pentru a beneficia de o incarcare eficienta aveti nevoie de doua iPhone-uri sau o tableta iPad. Un singur iPhone nu are energia necesara pentru a incarca un alt iPhone si desi dezvoltatorii sai spun ca in mod optim un iPhone poate fi incarcat destul de repede, adevarul este ca pana nu incercati produsul nu veti sti cat este de bun. Chargebite abia a intrat in sistemul Indiegogo, este departe de finantare, insa cred ca va ajunge curand pe piata.

[youtube]http://youtu.be/zCCyT6LzWyg[/youtube]

 • Cristi

  mare scofala…foloseste pin-urile de 5v + si – (care sunt folosite de camera kit) si le da mai departe…INVENTIA SECOLULUI…

 • Roby

  Ce nu ai facut tu ,,INVENTIA SECOLULUI” desteptule care esti….

 • Cristi

  http://www.youtube.com/watch?v=RIomyI_aVgQ

  am facut ceva mai util…pe acelasi principiu….si daca un LED papa bateria consistent,incarcarea altui iPhone este o idiotenie…

  desteptule…

 • Roby

  Tare greu e sa faci ce ai facut tu …ma uimesti :))

 • Cristi

  Te rog eu…dai la Suleyman…si daca ai iPhone, vinde-l…tu si restu cocalarilor faceti brand-ul de ras

 • Roby

  Cocalarie ai facut tu in clipu ala ce la i postat…. Desteptule ce esti tu.. Hai ca primesti prea multa atentie

 • Darius

  sincer daca nu te intereseaza ce inventeaza altii mai bine taci ca altii fac ceva util si tu ii jicnesti…

 • B06DAN

  @darius+1

 • Cristi

  *jiGnesti

 • florin

  Deci daca nu vreau sa apelez la o priza de prin preajma … in mod obligatoriu caut vreo doi tipi sau tipe care au iphone si le cer telefonul ca sa il incarc si eu putin pe al meu ? Cati dintre voi ar da cuiva telefonul ca sa si-l incarce cineva si pe al lui putin ?