Posesorii de iPhone-uri si terminale Samsung Galaxy S III nu sunt chiar atat de diferiti in ceea ce priveste utilizarea smartphone-urilor

  Desi intre fanii iPhone-urilor si cei ai terminalelor Samsung Galaxy S III exista o ura care de multe ori degenereaza in discutii aprinse si nu foarte placute, in ceea ce priveste modul de utilizare al smartphone-urilor ei se aseamana destul de mult. Un recent studiu facut pe 1000 de posesori ai ambelor tipuri de terminale releva faptul ca sunatul, trimiterea de mesaje text, trimiterea de email-uri, si browsing-ul pe web sunt principalele preocupari ale lor. Majoritatea utilizatorilor folosesc terminalele pentru scrierea de mesaje si navigarea pe web, scrierea de mesaje fiind principala preocupare.

  80% dintre posesorii de iPhone-uri se joaca si fac poze de mai multe ori pe zi, in timp ce 70% dintre posesorii de terminale Samsung Galaxy S III fac acelasi lucru. In ceea ce priveste dispozitivele detinute pe langa un smartphone, 20% dintre posesorii de iPhone-uri detin un Mac, 7% dintre cei de Samsung-uri detin un Mac si doar in cazul posesorilor de iPhone-uri exista o dorinta mai mare de a cumpara un Mac. De aici incolo statisticile se refera doar la SUA, insa in mare noi ne utilizam smartphone-urile in cam acelasi mod, lucru de altfel usor de prevazut.