Prima Pagina AppStore Hearthstone: Heroes of Warcraft – un nou joc Blizzard pentru platforma iOS...

Hearthstone: Heroes of Warcraft – un nou joc Blizzard pentru platforma iOS (Video)

  Desi multa lume asteapta o versiune a World of Warcraft pentru iOS, adevarul este ca Blizzard probabil nu va lansa vreodata un asemenea joc, insa aduce altceva pe platforma iOS. Hearthstone: Heroes of Warcraft este numele unui nou titlu pregatit de catre compania americana, acesta fiind un joc in care voi va trebui sa colectionati cati de joc in care sunt reprezentati eroii din Warcraft. Jocul poate fi instalat pe PC/Mac sau tablete iPad, iar pentru inceput fiecare jucator va avea doar o serie de carti digitale de joc.

  Titlul va fi lansat initial in versiune beta in cursul acestei veri, urmand ca mai apoi sa fie disponibil pe platformele anterior mentionate. Hearthstone: Heroes of Warcraft va fi disponibil gratuit in App Store, insa utilizatorii vor avea posibilitatea de a achizitiona carti de joc prin in-app purchase-uri.

 • oLiX

  Aviz celor care au facut din greseala update la iOS 6.1.3.
  Probabil vom avea o noua versiune a redsnow-ului.

  evad3rs Official ‏@evad3rs_team 54m

  “Who wants to “downgrade” (go back to lower firmware) #iOS 6.1.3 to 6.1.2 ? If we get many replies/retweets we will definitely give you a way”

  Let’s retweet!!!

 • Vladutanes

  Nu prea pare cine stie ce dar avand in vedere ca sunt un fost jucator de WoW, ma incanta ideea ca Blizzard lanseaza cva si pt iOS 🙂 !

 • Cosmin911

  Nu exista ma niciun evasion team 😉 este evasion cu zero atat 😉 restul sunt userii care fac follower pe carca oamenilor in cautare de solutii de downgrade etc

 • oLiX

  Neatentia imi apartine,corect,era vb de un cont si de o stire falsa.

 • Justme

  De niste strategii bune avem nevoie. Eu chiar as plati ceva mai mult pentru un joc de strategie pt ipad online. Dar ceva bine realizat gen starcraft.

 • EPIC!