Badge Clearer te ajuta sa accesezi aplicatii fara a pierde notificarile necitite

  Badge Clearer este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau deschide aplicatii fara a sterge notificarile necitite. Tweak-ul este conceput in asemenea fel incat la deschiderea oricarei aplicatii ne afiseaza un mesaj de alerta prin care ne intreaba daca dorim sa deschidem aplicatia fara sa stergem notificarile necitite, sau sa o deschidem si sa le stergem, inclusiv badge-urile. Tweak-ul este util pentru cei care doresc sa vada notificarile in Notifications Center dupa deschiderea unei aplicatii, lucru imposibil de facut fara tweak.

This tweak will get rid of those pesky Notification badges without disabling them. Each time you launch a app the tweak asks you if you want to clear it of badges or just continue launching it. No icon is installed and no settings. Easy as 1,2,3.

  Badge Clearer este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

3 COMENTARII

  1. Zoane o Rugaminte.. am iPad 2 cu SSH 6.1.. 6.1.2 salvat, a fost la ios 6.1.2. l-am Resetat sa STERS.. AM reusit sa-l aduc doar la ios 5.1.1 cu Ssh salvat.. NU E URCAT LA 6.1.3 Dar NU pot sa-l mai READUC LA 6.1.2.. E ceva de facut.. MULTUMESC