Prima Pagina Apple eMAG reduce cu 500 RON preturile multor MacBook-uri disponibile in propria oferta

eMAG reduce cu 500 RON preturile multor MacBook-uri disponibile in propria oferta

  Daca sunteti in cautarea unui MacBook, atunci va directionez atentia catre o noua promotie a celor de la eMAG, promotie prin intermediul careia puteti achizitiona produsele la preturi cu 500 RON mai mici pentru fiecare produs in parte. Mai multe modele din gama MacBook sunt disponibile la pret redus in promotia celor de la eMAG, iar o ocazie mai buna de a cumpara un asemenea produs nu cred ca veti gasi. Puteti accesa pagina promotiei urmand acest link si din moment ce eMAG este reseller autorizat Apple, beneficiati de service autorizat din partea lor.

 • Service-ul autorizat Apple pana la ora asta este Noumax si iStyle.

 • Kirk

  Pe iStyle si Noumax sunt mai ieftine cu 500 lei fata de celelalte magazine, inclusiv emag.
  Ex: Macbook Pro Retina 13″ 2.5 GHz 128GB (7.699 LEI EMAG) unde la iStyle sau Noumax costa 7.172 LEI. Totodata la iStyle sau Noumax puteti beneficia de reducere de 500 Lei daca aveti legitimatie de student sau elev.
  Emag e varza!

 • Kirk

  Eu nu vad emag reseller autorizat in lista oficiala de la apple: http://www.apple.com/ro/buy/ te redirijeaza pe – >
  http://www.apcom.ro/cumparare/mac/

 • mirceavasile1996

  @iStyle — daca reprezinti pe cineva de pe acolo vreau sa spun ca sunteti nasoli tare.. fara suparare , jmenozei..

 • Kirk

  Rectific, reducere de 5% pt studenti si elevi.

 • Serban

  @mirceavasile1996 de sunt nasoli tare cei de la istyle? ca vreau sa mai cumpar de la ei si macar sa stiu la ce sa ma astept

 • Costinvlad

  Toti reseleri de la noi sunt la fel Serban eu am avut probleme cu toti deci nu conteaza de unde iei… Important e sa nu ai probleme cu produsele!!

 • Serban

  Pai daca ai o problema cu produsul il poti returna in 10 zile cumparat din magazin sau online. Si daca ai probleme dupa aceea cred ca poti contacta Apple si dupa aceea cred ca e simplu.

 • Vlad13

  emag e bataie de joc, desi de la ei am luat multe. Au MacBook Pro Retina 15″ , variant cu 2.4 si 2.3 . Cea cu 2.3 Ghz este cu 500 mai scumpa decat cea cu 2.4, in rest tot la fel. !

  Laptop Apple MacBook Pro 15″ cu procesor Intel® CoreTM i7 2.30GHz, Ivy Bridge, Retina Display, 8GB, SSD 256GB, GeForce GT 650M 1GB
  Pret: 10499.99 lei

  Laptop Apple MacBook Pro 15″ cu procesor Intel® CoreTM i7 2.40GHz, Retina Display, 8GB, SSD 256GB, GeForce GT 650M 1GB
  Pret: 9999.99 lei