iOS 6.1.3 genereaza probleme cu utilizarea functiei Wi-Fi pe iDevice-uri

  V-am spus zilele trecute ca iOS 6.1.3 genereaza probleme cu autonomia bateriei, v-am intrebat ce probleme ati intalnit voi si acum va spun ca pe forumurile de discutii ale Apple multa lume reclama imposibilitatea de a se conecta la retele Wi-Fi dupa instalarea iOS 6.1.3. Aceasta problema a aparut pentru multi inca de la lansarea iOS 6.0, a disparut in iOS 6.1.2, insa a reaparut, iar acum utilizatorii nu se mai pot conecta la retele Wi-Fi deoarece toggle-ul pentru activarea conectivitatii nu poate fi utilizat, iar Apple stie acest lucru.

I also have the same problem, I updated to IOS 6.1.3, WIFI worked for a few days and then greyed out. Now it is greyed out & not reverting back. I tried reseting network settings but it aint working, There is definately bug in the new IOS 6.1.3 Permanent loss of connection to the Wifi after updating to 6.1.3, in the room where the catch has ceased to catch. In the room where the total fixed antenna signal loss. I have the very same problem… Bluetooth is stuck – whirring round and round and the wifi is greyed out. Have tried everything suggested on http://support.apple.com/kb/TS1559 and everything still the same…. Also battery loss far too fast. Was fine before.

  Daca intampinati aceasta problema, exista doua cai care ar putea sa o rezolve. Prima implica resetarea setarilor de retea accesand Settings>General>Reset si apasand butonul Reset Network Settings. A doua implica efectuarea unui restore fara a utiliza un backup, deci va trebui sa reinstalati toate aplicatiile dupa conectarea la contul iCloud si alegerea optiunii set as new.

51 COMENTARII

  1. Mare greseala am facut cand am trecut de la ios 5.1.1 iPhone 4S la 6.x, actualmente 6.1.3.

    Bateria tine mai putin si se misca mai geu + alte probleme ca cea din acest articol.

    Apple incepe sa o dea in balarii!!!

  2. Murariu Adrian:cu orice versiune noua de OS vei intampina probleme pe HW vechi!iOS 4 pe iPhone 3G de exemplu mergea groaznic!iPad 3 pe iOS 6 merge destul de prost!Asta e, vrei performanta maxima, iei device nou.iOS6 pe 4S merge perfect, poate e ceva cu al tau!Incearca un restore, deobicei ajuta foarte mult!

  3. Apple…face talente si se jocaca dupa cum vor “muschii” lor,au abuzat in ultima perioada si au fortat-o la maxim,practic joci pe muzica lor fortat,dupa ce ai cazut in plasa lor,de-ati achizitiona un terminal,si na…dai o gramada de bani,fac aceste modificari fara aprobare dotinta utilizatorilor,ex:eu nu sunt multumit de versiunea iOS 6. Da? Nu am incotro….multumit ne multumit folosesc aceasta versiune,n-am dreptul la un restor ….nu se mai semneaza shsh-urile,pai eu dau 840 euro pe un terminal …..ca apoi sa accept incercarile,experimentele esuate in rezolvarea ori evoluarea iOS-sului fara drept de resore la o versiune pe care eu am considerato ok pentru terminal.Cat de curand o va lua in barba Apple,cum ei au ingenunchiat companii precum Palm,Nokia….etc,atunci voi avea o satisfactie deplina,regret ca am optat pentru un iDevice Apple,da….ce pot face?nimic!

  4. N-am avut vreo problema la niciun idevice (i4,4s,5,ipad3) la ultimele update-uri de ios ,pe care le-am facut toate prin wi-fi;totul ok

  5. Nu am avut absolut nici o problema de tipul descris mai sus. Conexiunile toate merg ok. Autonomia este mai buna la 6.1.3 decat la variantele anterioare de 6 … Dar , in schimb am mari probleme cu un samsung galaxy s3 care imi da cu routerul de pamant de cate ori incerc sa ma conectez la el. Adica routerul face restart. Am avut aceeasi problema cu un LG P990 X2.

  6. Eu am scris despre asta la primele impresii dupa upgrade: trecerea din 3G in wi-fi dureaza semnificativ mai mult. Asta a insemnat cam 100 de mega in plus pana acum, consumati din portia de 3G de la vodafone.

  7. Cate postari , atatea pareri. Este imposibil sa fie atat de diferite in functionare ipfoanele noastre. Poate ca ar fi bine ca fiecare sa descrie situatia in care se afla tel sau. Al meu este iphone 4 decodat oficial. Este posibil ca, conexiunea la 3G cu probleme sa apare si de la gevey. Ca sunt destule decodate cu asa ceva. Dar wi-fi nu are legatura si cred ca aici este relevanta versiunea telefonului. Al meu este vechi facut daca nu ma insel in 2010. Poate ca este relevanta versiunea si editia tel. Am scris mai sus : niciodata nu am avut nici cea mai mica problema cu conexiunile sau cu altceva la telefon. Urmaresc forumul si sigur ca am vazut problemele descrise de catre admin sau membrii. Dar repet: niciodata nu m-am confruntat cu vreuna dintre ele. Totul imi merge perfect. Perfect in masura in care ma lasa si cei 512 Mb de memorie ….

  8. La fel si eu Florin am un iphon 4 si nu am nicio problema si soția tot la fel ,este ok.Mai pe antelese iphon 4 sunt cele mai reușite…

  9. eu ma intreb cati dintre cei cu probleme au facut jb,si in cazul ca ati facut apple nu mai e vinovat…….tzeapa.
    la restul…probleme au toti producatorii de smartscule,dar ati ales apple pentru o stabilitate mai mare a SO si cred ca multi pentru fitze…….inclusiv eu,din maotive de comoditate in a cara un laptop normal

  10. Eu in afara de faptul ca bateria tine cam putin usage aprox 5 ore, standby 17 ore nu am nici o problema cu ios 6.1.3 pe iphone 4s
    Sunt si intr-o zona cu semnal 3g la limita si poate din aceasta cauza consuma mai mult, eu folosesc wireless, 3g, push-email, web, games cand mai prinde copilu telefonul.
    Mai am si un 4 care merge la fel de bine, un 3gs care nu mai tine bateria foarte mult da na… are deja 3 ani si jumatate.

  11. Unu, nu toată lumea are probleme, zaone, cu bateria de la 6.1.2 la 6.1.3, dupa cum reiese chiar din postul unde ai întrebat acest lucru! Doi, conectandu-ma pe Time Capsule, pe Cisco și pe un amarat de Trendnet, nu am avut nicio problema de conectare! Ba mai mult, și prin ceva cafenele, atât în RO cat și în Japonia, nu s-au semnalat aceste probleme. Posibil sa fie o problema intre echipamente mai “exotice” din cate, personal, observ.

  12. Bateria se duce mai repede clar…no jb 4s 6.1.3…am rezolvat problema cu wi fi pri shut down apoi stergere si reactivare retea wi fi acu mere

  13. Gata trec pe samsung , vand iphone 4 ca nou cutie completa , full accesorii , neverlocked , ca nou , 11 mil , e bataie de joc , ba 3g ba wifi, nu pot sa stau pe net normal de nici o culoare , de la update–ul de la 6.0.1 in sus

  14. Mie de exemplu,de când am dat update la ultima versiune,aplicația “pro fm” nu îmi mai merge deloc(nici cu wi-fi nici fără wi-fi) ..a mai întâmpinat cineva problema asta?

  15. Mie mi se intamplau tot felul de chestii ciudate atunci cand am incercat pentru un timp solutia de jailbreak. Cand bateria cand o aplicatie se inchidea subit, in fine, apareau tot felul de simptome. De cand am renuntat la Jb, toate merg foarte bine, bateria nu mai face probleme, aplicatiile merg normal, nu mai apar alte chestii ciudate.
    E doar o constatare, dar plecand de la aceasta experienta, nu am facut niciodata Jb la iPad (2) si merge impecabil, la fel ca iPhone-ul acum.

  16. @catalinstefan:
    Du-te pe samsung ca o sa intampini probleme mai urate si acolo. Eu tot timpul am avut si iphone si samsung ultimele upgrade-uri. Cu android-ul insa am avut probleme mai mari. Crash-uri, ba se inchid aiurea convorbirile, etc. Totusi pot sa spun ca iphone-ul este mai stabil ca si os. Asta este parerea mea. Am iphone 5 de 64gb si sams galaxy note 2. In plus si o tableta ipad 3 si un ipod touch 5th gen.

  17. Am un iphone 5 unlocked , am avut jb facut pe el si am intampinat urmatoarele probleme: bateria tinea putin, telefonul mi se inchidea pur si simplu si internetul mergea foarte prost.Intr.o zi telefonu mi s.a inchis si mi.a aparut pe ecran connect to itunes, am facut asta si am facut update la 6.1.3 (neavand alta optiune). Toate frumoase si bune pana acum 4 zile cand a inceput sa aibe aceleasi probleme..faza e ca telefonu se blocheaza, apar niste dungi pe telefon si se inchide..Nu stiu ce are !!!! Credeam ca am rezolvat problema facand update la 6.1.3 dar m.am inselat..

  18. Sal. Am un i4 de 8g recent achiziționat, i-am dat restore si automat update la ios 6.1.3 pt k înainte am avut un 3GS. Toate bune pana am conectat wifi si am observat k deși eram la un metru de router nu aveam semnal full adik 2 linii si cum mă îndepărtat puțin, Avea o linie apoi disparea conexiunea. Am încercat si la alte rețele dar aceeași problema. Știe cineva kre e cauza sau rezolvarea problemei, o fi de la noul iOS. Tel nu a fost desfacut niciodată l-am luat de la o cunoștință. Multumesc

  19. de cand cu update-ul, bateria mai forta si mai multa putere wi fi care functioneaza nu mai multe linii semnal > deci imbunatatiri ptr mine.
    iphone 5 alb neverlock 32 – am scris varianta telefonului ca am vazut ca altii au probleme, nu inteleg cum … poate sunt stricate

  20. Aris@
    ProFm-ul cred că au ei probleme cu streamingul pe net eu folosesc si aplicația ProFm si Tuneln Radio versiunea pro si nu merge in nici una si eu am rămas la 6.1.2 desi nu am făcut jailbreack in caz ca vreau sa vând ipadul sa i5 cel puțin sunt jailbreackabile

  21. Vai ce agitatie e pe aici. Eu nu inteleg comentariile unora. Hai sa ne gandim si pe alt nivel de piata. Daca iti cumperi Mercedes crezi ca nu o sa ai probleme? 😐
    E un simplu smartphone. Modul de utilizare il face sa aibe probleme. Ca si modul de condus al Mercedes-ului 😉
    Terminati cu prostiile ca vai mi`a facut figuri de doua ori, il vand, imi iau Samsung. Poti sa iti iei ca vei avea mai multe probleme. Dar daca iti iei chiar crezi ca ne pasa? Telefonul ti-l va cumpara o persoana care stie sa il aprecieze. Un natarau in minus, un destept in plus.
    Respect

  22. Stie cineva cum scap de acel “1” de pe settings si “1” de la software update ? nu vreau sa fac update la 6.1.3 si ma deranjeaza markerul acela. Nu am jailbreak.

  23. am un 4s, am facut update la 6.1.3 si am intampinat aceasta problema cu wifi’ul..nu s-a putut rezolva in nici un fel asa ca l-am trimis in garantie la orange unde mi-a fost inlocuit, dar cel nou are versiunea 5.1.1. As dori sa ii fac update pt ca sunt unele chestii care nu le pot face pe versiunea asta dar sincer imi este frica.

  24. salut cine ma poate ajuta am probleme cu Wi-fi ce pot face in afara de Reset Network Settings iam dat toate reseturile posibile si tot nu merge. si nu am SHSH pt 6.1.2 (acum am 6.1.3) e vreo speranta sa mearga Wi-fi?

  25. salut!am si eu un i4 IOS 6.1.3 am probleme de semnal adica imi apare tot timpul “cautare” tot asa e si atunci cand e cu cartela inauntru si cand e afara.ma poate ajuta cineva?multumesc!!

  26. Le-am facut pe toate : L-am incins cu feonu degeaba,l-am bagat la congelator degeaba,i-am dat restore fara backup..degeaba ce sa fac? 😐

  27. PENTRU

    46. bogdan90
    Posted June 9, 2013 at 10:43 AM
    salut!am si eu un i4 IOS 6.1.3 am probleme de semnal adica imi apare tot timpul “cautare” tot asa e si atunci cand e cu cartela inauntru si cand e afara.ma poate ajuta cineva?multumesc!!

    …deci..vezi sa nu ai cod pin activ pe cartela/abonament…aceeasi problema am avut-o si eu pe un iph.4s..am fost sa schimb si numarul si degeaba..pana cand am bagat cartela in alt telefon si i-am scos codul pin..acum merge perfect si o citeste din prima 😉

  28. Salut!
    Am avut si eu problema asta i4s (wifi gri)
    Eu unul mi-am cumparat de pe un site cheita si ustensile…si i-am demontat antena wifi si am insurubat-o la loc. Mi-am dat seama ca antena nu facea bine legatura cu hardware-ul.
    Acum merge perfect! 🙂