Prima Pagina accesorii iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in iunie impreuna cu accesorii pentru...

iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in iunie impreuna cu accesorii pentru incarcare inductiva

  Presupun ca majoritatea dintre voi sunteti deja convinsi ca iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in luna iunie a acestui an, iar daca nu sunteti, atunci TechCrunch vine sa va lamureasca. Citand informatii primite de la un partener al Foxconn, certificat ca si producator de accesorii pentru Apple, cei de la techcrunch reconfirma lansarea iPhone 5S din luna iunie, insa vin si cu o serie de noutati interesante. Se pare ca acel producator de accesorii ar avea pregatita si o linie de accesorii pentru incarcarea prin inductie a terminalului iPhone 5, si probabil a iPhone 5S.

The presentation catalog, which details new cases and chargers for iPhone devices as well as Qi-enabled wireless chargers and dongles for the iPhone 5, points to a firm June 2013 launch of what they are calling the iPhone 5S. Leaks like this are obviously par for the course when it comes to Shenzhen manufacturers – they usually follow the same rumors we do – but this manufacturer has an interesting inside track to Foxconn, promising “synchronization” with the Apple release in June.

  Pana acum nu s-a spus nimic in legatura cu o posibila linie de accesorii pentru incarcare inductiva a iPhone-urilor, insa inforamtiile acestea trebuie tratate totusi ca fiind simple zvonuri. Anul trecut Phil Schiller a afirmat ca actualele solutii de incarcare inductiva sunt ineficiente, el are dreptate, iar daca Apple va implementa aceasta tehnologie in iPhone-uri, probabil o va face diferit. Va fi interesant de vazut ce ne va aduce vara din partea celor de la Apple si eu unul sper ca iPhone 5S sa se incarce prin inductie, dar fara a fi nevoie de utilizarea unui charging pad.

 • david

  :)) ma gandesc cum vom deosebi iphone 5 de 5S ca de la 4 la 4S a fost rama cu liniile de semnal iar de la 3G la 3GS a fost scrisul cromatic pe spate si in camera ca 3G-ul nu filma :))) . Cred ca o sa
  ne astepte ceva frumos in vara pregatit de apple ca sa ucida concurenta pana atunci raman doar cu ipadul si cu S3

 • Vlad P

  Sa se incarce fara pad…..Tu ai idee.cam ce fel de camp electromagnetic ar insemna asta…?! Chiar vrei sa iti mai creasca o mana …?

 • Razvyy

  :)) nar fi rau

 • Paul

  E buna incarcarea inductiva. Pur si simplu pui telefonul pe noptiera. Nu te mai chinui sa bagi chestia in gaurica. 🙂

 • Zaone mergi în vară să-ți achiziționezi 5S ?

 • In SUA sigur nu merg :))

 • amfetamin

  Il astept ca pita calda,numai bine mi-l iau la fidelitate daca il baga banditii astia de la Vodafone.
  Sper sa remedieze toate bolile copilariei ce-l avea 5-ul si daca ii pun(conform zvonurilor) o baterie de 1600 mah ar fi ceva mirific.

 • Giotto

  Ptr. 5S aș vrea o baterie de 1600-2000 mAh si sa fie puțin mai lat. Asta este ce aș vrea eu, dar ….