iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in iunie impreuna cu accesorii pentru incarcare inductiva

  Presupun ca majoritatea dintre voi sunteti deja convinsi ca iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in luna iunie a acestui an, iar daca nu sunteti, atunci TechCrunch vine sa va lamureasca. Citand informatii primite de la un partener al Foxconn, certificat ca si producator de accesorii pentru Apple, cei de la techcrunch reconfirma lansarea iPhone 5S din luna iunie, insa vin si cu o serie de noutati interesante. Se pare ca acel producator de accesorii ar avea pregatita si o linie de accesorii pentru incarcarea prin inductie a terminalului iPhone 5, si probabil a iPhone 5S.

The presentation catalog, which details new cases and chargers for iPhone devices as well as Qi-enabled wireless chargers and dongles for the iPhone 5, points to a firm June 2013 launch of what they are calling the iPhone 5S. Leaks like this are obviously par for the course when it comes to Shenzhen manufacturers – they usually follow the same rumors we do – but this manufacturer has an interesting inside track to Foxconn, promising “synchronization” with the Apple release in June.

  Pana acum nu s-a spus nimic in legatura cu o posibila linie de accesorii pentru incarcare inductiva a iPhone-urilor, insa inforamtiile acestea trebuie tratate totusi ca fiind simple zvonuri. Anul trecut Phil Schiller a afirmat ca actualele solutii de incarcare inductiva sunt ineficiente, el are dreptate, iar daca Apple va implementa aceasta tehnologie in iPhone-uri, probabil o va face diferit. Va fi interesant de vazut ce ne va aduce vara din partea celor de la Apple si eu unul sper ca iPhone 5S sa se incarce prin inductie, dar fara a fi nevoie de utilizarea unui charging pad.