Prima Pagina Bluetooth iPhone-ul si un ceas al viitorului care ar putea ajunge curand pe...

iPhone-ul si un ceas al viitorului care ar putea ajunge curand pe piata (Video)

[youtube]http://youtu.be/g8FYIISvyK0[/youtube]

  Va asteptati ca Apple sa lanseze un iWatch anul acesta sau anul viitor? Daca raspunsul este afirmativ, atunci poate sunteti interesati sa aflati si despre iPhone Bluetooth Watch, un smartwatch cu un design al viitorului care ar putea ajunge in curand pe piata. Spre deosebire de alte smartwatch-uri, acesta nu va incerca sa va afiseze tot felul de notificari, ci va va spune cine va spuna, va va permite sa respingeti apeluri, va vibra in momentul in care va suna telefonul pentru a sti ca aveti un apel in primire si va incepe sa vibreze cand va indepartati prea mult de terminal.

This beautiful watch also displays the caller ID, so you can see the phone number of the person calling, so instead of having to struggle opening your bag in a busy area, you can instantly tell if the call is important or not. You can also reject calls from the watch itself by pressing the B button three times. Another great feature of this watch is that it features a time display.

  iPhone Bluetooth Watch este un proiect al Indiegogo si daca va fi finantat va fi disponibil pentru toti posesorii de terminale iPhone in cateva luni de zile.

 • Lucian 4.2

  Ar fi super, clar as fi unul din primii cumparatori. Niciodata nu-mi gasesc telefonul prin buzunare cand suna si e bine sa stiu daca e cazul sa ma grabesc sau nu.
  Dar din pacate faza cu Indiegogo nu e altceva decat o gluma proasta. Adica Ghassan Abu Khadra daca primeste 5000 de dolari va dezvolta ceasul si-l va lansa ceasul pe piata. Aburi.

 • Misulica

  Cred ca pe langa design cel mai important lucru la un asemenea ceas este cat tine bateria… macar o saptamana sper tinand cont ca nu are foarte multe functii

 • Catalin

  Another great feature of this watch is that it features a time display.
  Ceasul, prin definitie trebuie sa afiseze ora, daca vreau sa vad cine ma suna imi iau casti bluetooth cu caller id, bullshit-uri din astea nu isi au locul pe idevice.ro. Nu vreau sa supar pe nimeni, e doar o parere !

 • Bogdan124

  Unii oameni văd un rost într-un smartwatch, alții(printre care și eu) nu. Nu putem compara ca design un smartwatch cu un ceas de la Omega, Longiness, Orient, etc. Ceasul ar trebui să fie un obiect/accesoriu care îți arață ora/data și denotă eleganță(mă refer la ceasurile calumea). Dar deh, asta e doar părerea mea 🙂

 • Vizitator

  Salutari…
  e deja pe piata oarecum…
  Anul trecut cumnata si-a comandat (cu ajutorul meu) aceeasi “bratara ceas” din China. Costul total a fost aproape 43 euro. Iphone 4 il “vede” si il accepta, iphone 5 nu…Nu e chiar o mizerie insa numai fashion nu e, vine la pachet cu delayuri si desconexiuni. Nu parea robust datorita materialului, in plus dupa o ora de bibilit l-a zgariat vizibil, ceea ce denota “calitatea”… mama ei de chinezarie… Linkul cu obiectul care NU IL RECOMAND, insa sunt multi nebuni care au speranta 🙂

  http://www.diytrade.com/china/pd/9621169/Ladies_Bluetooth_Fashion_Bracelet_with_Time_Display_Call_Distance_Vibration_Ca.html

 • AlexMihail

  Banuiesc ca modelul este pentru femei. Altfel la mâna unui barbat o asa bratara arata urât. N-as cumpara.

 • Gabi

  Oricat de impresionante ar fi functiile sale, si oricat de “cool” ar arata el ( o conexiune bluetooth permanenta intre iphone si iwatch ar ucide saraca baterie din iphonurile noastre , care si asa vai de ea..

 • Geonyy

  Sincer așa ceva nu as cumpara niciodată , nu are nici pe jumătate funcționalitatea unui handsfree

 • chiar nu mai poate sta cativa ani acest proiect la re-proiect….

 • eliososu

  Ceasul e iesit de 2 ani de zile, i l-am cumparat prietenei acum doi ani de zile.