Prima Pagina Apple iPhone 5S si logica lansarii din vara

iPhone 5S si logica lansarii din vara

  Toate zvonurile publicate in ultima luna in legatura cu iPhone 5S indica faptul ca terminalul va fi lansat oficial in vara acestui an, lunile iunie si iulie fiind propuse pentru lansare. In ultimii 2 ani Apple a transformat WWDC-ul intr-un eveniment dedicat  OS X-ului, Mac-urilor si prezentarii viitoarelor versiuni ale iOS. Anul acesta lucrurile vor fi diferite si spun asta pentru ca pana in momentul de fata Apple nu a publicat vreo versiune beta a OS X 10.9, asa cum a facut cel putin anul trecut cand OS X Mountain Lion a fost prezentat cu 4 luni inaintea WWDC 2012 si testat cu sarguinta.

  Acum Apple pregateste OS X 10.8.4, nu a dat de inteles ca OS X 10.9 ar fi gata pentru teste cu dezvoltatorii, desi noua versiune a sistemului de operare este in proces de dezvoltare in Cupertino, si e putin probabil ca pana in iunie Apple sa il pregateasca singura pentru lansarea oficiala. WWDC 2013 pare sa fie axat pe iPhone-uri, lansarea unei noi versiuni a iOS si cine mai stie ce, insa inainte de toate Apple trebuie sa ofere spre testare prima versiune beta a iOS 7 si ar putea face acest lucru intr-o conferinta ce ar putea avea loc luna aceasta.

  In 2010 Steve Jobs a facut exact acelasi lucru cu iOS 4, prezentand acea versiune a iOS in luna aprilie, lasand-o dezvoltatorilor pentru testare si verificare timp de 2 luni de zile si lansand-o oficial in iunie. Apple nu lanseaza vreodata versiuni importante ale iOS fara a le testa cel putin o luna cu dezvoltatorii si cred ca in curand vom putea testa iOS 7, iar in vara il vom putea instala oficial.

 • Seby

  scuze pentru off , dar ma dispera o problema pe care am intalnito.
  am mai patit o data asa dar nu mai stiu cum am rezolvat-o….
  nu mai pot instala aplicatii gratuite din appstore , daca vreau sa instalez ceva gratis m-a pune sa bag parola si dupa aia imi spune “Sign-In Required” si ma pune sa apas “Continue” dupa care ma trimite sa aleg o metoda de plata …..eu am un card acolo dar acum e 0 ca pun bani pe el doar cand cumpar ceva si nu inteleg de ce imi cere card pentru ceva gratis si de ce acum si pana acum a fost ok……
  am mai patit chestia asta acum un an si ceva si nu mai stiu cum am rezolvat…..
  multumesc pentru ajutor

 • Andrei

  Trebuie saai bani pe card indiferent daca aplicatia e gratis sau costa! E de ajuns sa ai un leu pe card 🙂

 • Seby

  🙂 multumesc de raspuns , imediat dupa ce am dat mesaju am facut un transef de 3 euro in ideea ca poate asta e vina si intradevar ai dreptate , trebuie sa fie ceva pe card chiar daca iei ceva gratis….

 • Lauren

  Da așa este …. Dacă descarci din app store “cu un cont de platitior si nu none” atunci tre sa ai in permanenta bani pe card!!!!

 • sori

  Logica e una singura – daca nu il lanseaza la vara , se duc in cap cu vanzarile – la fel cum s-a intamplat anul trecut cand pe un trimestru Samsung a vandut mai multe S3 decat Apple a vandut iPhone 4S.
  Acum la fel , se vor vinde S4 si HTC One in draci, pana cand apare iPhone 5S. De altfel comenzile Apple au scazut semnificativ, semn ca cererea e sub asteptari .

 • Aikman

  cat de ieftin o sa fie acest iphone ieftin ?

 • Ionel CRACIUNEL

  @ sori: “logica” tine, in prima faza, de cel ce-o emite… si cand Apple emite “logica” se traduce cam asa : $. Daca Apple vinde 30 milioane de ip5 si aduna 8 miliarde de dolari profit si Samsung, companie respectabila,doar daca o judecam dupa numarul de angajati ai diviziei de design pt. telefoane ( multi nene… multi ai draq =)) ) si de altfel si pentru masinile de spalat, sa spunem ca vinde 50 milioane de s3 si face profit de 2 miliarde pai te intreb “logic” de ce trebuie sa se ingrijoreze Apple ? Logic este sa intelegem logica mai complexa si ansamblul total al logicii, etc…

 • gogu

  CRACIUNEL, faci niste calcule belea, ar trebui sa conduci Bank of Cyprus.

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro - 01.04.03.2012 - 07.04.2012 | iDevice.ro()