iTV ar urma sa poata fi controlat prin gesturi cu ajutorul unui iRing, ar putea fi lansat impreuna cu mini iTV

5

  iRing este denumirea data de catre analistii americani unui dispozitiv care ar urma sa permita controlarea unui iTV cu ajutorul gesturilor. iTV-ul ar putea sa ajunga in cursul acestui an pe piata impreuna cu acest dispozitiv, utilizatorii avand posibilitatea de a controla interfata televizoarelor cu ajutorul sau. iRing ar urma sa functioneze ca un mouse care ne permite sa controlam un cursor ce este afisat pe interfata televizorului Apple, compania americana avand grija sa nu prezinte vreun concept asemanator pana in prezent.

 Essentially, we believe the ‘mini iTV’ screens will be able to capture content from the 60-inch ‘iTV’ across a distance of up to 200 meters, allowing a user to view ‘iTV’ content in the kitchen, washroom, garage, bedroom, backyard, etc. We believe Apple will offer one ‘mini iTV’ per ‘iTV,’ but package options will include up to four screens (i.e., one screen is part of the standard package and pay extra for each additional.

  Separat de lansarea acestui iTV, Apple ar urma sa lanseze un mini iTV care ar urma sa aiba un ecran de 9.7 inch, exact precum tableta iPad. Pe acest ecran utilizatorii ar trebui sa poata afisa continut de pe propriile iDevice-uri, insa functionalitatea sa ar urma sa fie limitata si nu va putea fi utilizat ca si inlocuitor pentru iPad. Mini iTV-ul ar urma sa poata fi utilizat pentru sisteme de supraveghere a caselor, conferinte video, FaceTime si orice alte lucruri asemanatoare, care oricum pot fi facute acum cu ajutorul unei tablete iPad.

  Ca sa fiu sincer, am crezut dintotdeauna ca Apple dezvolta in iTV si ca il va lansa candva pe piata, insa acest mini iTV pare ceva inventat pe moment.