Prima Pagina BigBoss Messages iti permite sa raspunzi la mesaje din orice meniu al iOS

Messages iti permite sa raspunzi la mesaje din orice meniu al iOS

  Messages este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem  compine/raspunde SMS/iMessage-urilor din orice meniu al iOS-ului iDevice-urilor noastre. Tweak-ul vine cu o perioada de trial de 3 zile si ne ofera, cu ajutorul gesturilor, posibilitatea de a activa oriunde in iOS o interfata prin care putem scrie mesaje SMS sau iMessage. Tweak-ul permite inclusiv trimiterea de poze/clipuri video, ofera acces la baza de date a aplicatiei Messages, practic deschide interfata acelei aplicatii oirunde in iOS si ne da posibilitatea de a o utiliza.

Requires iOS 6 or higher. Supports iPhone, iPod touch, iPad. 3 days FREE trial. Messages allows you to compose or reply messages from anywhere. The UI and features is same like iOS Messages app. 

Features:

 1. Compose an SMS/iMessage to anyone from anywhere via QuickDo/Activator gestures.
 2. Reply to any message from anywhere.
 3. Send and preview picture or video.
 4. Load earlier messages, call sender and FaceTime with sender in conversation mode.
 5. Add sender to contact and edit contact in conversation mode.
 6. Show typing indicator in conversation mode.
 7. Press home button to dismiss compose panel.
 8. Select UI style between iOS Messages app style and black style.

  Messages este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, dar, dupa cum am spus mai sus, beneficiati doar de o perioada de trial de 3 zile.

 • attilar1

  Offtopic nu merge la mine Cydia. Am incercat sa refac jb-ul si tot nu functioneaza scrie wow you eceeded the number of package names this APT capable of. Problem with merge list var/lib/apt/listsapt/modmyi.com_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm-Packages. The packages lists or status file could not be parsed or opened. Ce sa fac ? Am incercat sa sterg sursa modmyi dar nu pot.

 • Daniel C

  Sterge sursa Modmyi.com si o sa mearga. Asa am patit si eu pe iPad.

 • hroman

  sterge ultima sursa pe care ai adaugat o sau una de care te poti lipsi pentru ca ai prea multe pachete si nu mai incarca nici unul.am avut si eu problema asta, si eu am multe surse dar am sters o pe ultima ( cea pe care am adaugat o inainte sa mi apara eroarea de mai sus) am dat un respring si a mers fara probleme dupa

 • hroman

  im alta ordine de idei se poate sterge sursa modmyi, eu nu o mai am de ceva vreme, uita te mai atent

 • andrew

  eu am bitesms crackuit, din sinfuliphonerepo,se descurca destul de bine:)

 • attilar1

  Mersi de sfaturi am sters modmyi si totul e OK.