Prima Pagina aplicatii App Store-ul si un bug de care este bine sa va feriti

App Store-ul si un bug de care este bine sa va feriti

  App Store-ul celor de la Apple este departe de a fi perfect si in afara problemelor cu aplicatiile care in realitate sunt tepe, sau cele privind dificultatea recuperarii platilor, Apple are probleme si in a afisa corect aplicatiile in categorii. Astazi am reintalnit un bug care genereaza afisarea aplicatiilor platite in sectiunile unde in mod normal sunt afisate doar aplicatii gratuite si problema este in mod clar de la compania Apple. Cel mai probabil este vorba despre expirarea unei promotii pentru aplicatiile respective, insa in loc sa le vedem afisate in topul celor platite, Apple le afiseaza in continuare in topul celor gratuite si asta este o problema.

  Exista utilizatori cu foarte putine cunostinte despre App Store care cu siguranta ar putea ajunge sa plateasca bani pentru ceva gratuit si sunt sigur ca asa ceva s-a intamplat pana acum. Trebuie sa aveti foarte mare grija in a verifica atent aplicatia pe care urmeaza sa o descarcati, altfel s-arp utea sa cumparati din greseala ceva ce nu trebuie.

 • Daniel

  Eu am întâlnit recent o altă problemă. Am primit 10$ cadou pentru US store și după ce i-am adăugat, nu pot să schimb store-ul pe România până nu îi cheltui pe toți. Mai am 0.01$ și sunt blocat pe US store.

 • liviu

  ciudata poveste cu 0,01usd… e bine de stiut…multumim de info.

 • eNeRGy

  Solutia la problema ta e simpla (am patit-o si eu) este pe site la ei un formular de contact, le scrii acolo ca vrei sa iti anulezi creditul ramas ca sa poti sa schimbi store-ul si in max 24 de h il anuleaza).

 • Daniel

  Am vorbit pe chat cu ei si mi-au spus ca trebuie cheltuit tot. Mai multe nu stiu, dar momentan nu am interesul sa îl schimb. Au mai multe aplicatii ok pe US store decat pe cel din Romania.

 • eNeRGy

  Daniel, tu faci cum crezi ca e mai bine pt tine, dar in appstore us sub 0,69$ nu vei gasii nimic de cumparat. Eu am avut 0,32$ si a trebuit sa renunt la ei.

 • Hybrid

  Mai bine 2 conturi , unul de US si unul de RO …

 • Gimibv

  Asa am eu unul pe RO.. Si altul pe US e super va recomand asa ceva iti da o satisfactie pe care ai impresia ca toateaicatiile sunt free…