Clock Builder este aplicatia din App Store care impreuna cu o tema din Cydia te ajuta sa-ti faci teme pentru LockScreen

  Daca ati citit iDevice.ro de-a lungul timpului, atunci probabil stiti ca in App Store au obiceiul sa apara diverse aplicatii care sustin ca reproduc functionalitatea unor tweak-uri din Cydia, insa in relaitate sunt tepe. In ciuda acestor probleme in App Store exista si aplicatii utile care impreuna cu tweak-uri din Cydia ne permit sa ne personalizam iDevice-urile. Clock Builder este numele unei asemenea aplicatii deoarece impreuna cu tema ClockBuilder 5 ea ne permite sa generam teme pentru LockScreen-urile iDevice-urilor noastre.

  In aplicatia Clock Builder din App Store va puteti genera tema pentru LockScreen, care poate include un ceas, informatii despre vreme si cam atat, iar cu ajutorul temei ClockBuilder 5 puteti aplica tot ceea ce ati facut in aplicatie. Practic instalati tema ClockBuilder 5 din Cydia, o activati cu ajutorul Winterboard, instalati aplicatia Clock Builder din App Store, generati tema dorita, apoi apasati butonul Action, alegeti setarea ei in LockScreen, va blocati terminalul, iar la deblocare o aveti salvata. Partea interesanta este ca din interiorul aplicatiei Clock Builder puteti descarca sute de alte teme care pot fi instalate in acelasi mod.

  Clock Builder este probabil una dintre extrem de putinele aplicatii din App Store care pot interactiona cu teme din Winterboard si ar fi bine sa va grabiti in a cumpara aplicatia deoarece Apple o va retrage cu siguranta in viitorul apropiat. Clock Builder costa 0.89€, iar tema ClockBuilder 5 este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

Pretul initial:
Numele:
Clock Builder

0.89

s





Developer: Gustavo Tandeciarz
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Finally, build your own clock! Add, drag, scale, and manipulate almost any aspect of any element.

Universal iPad app – full support for the iPad
Add date/time items or weather items and configure them as …


Dimensiunea aplicatiei este: 27.0 Mb


5 COMENTARII