Iata cum poti rezolva problema utilizarii shortcut-urilor pentru text dupa jailbreak

  Daca ati facut jailbreak folosind evasi0n si utilizati shorcut-uri pentru texte in iDevice-urile voastre, atunci probabil stiti deja ca exista o mica problema in ceea ce le reprezinta. Pana in momentul de fata nimeni nu stie de ce nu functioneaza shortcut-urile pentru tastatura din iOS 6, insa exista, din fericire, doua metode prin care puteti readuce totul la normal, chiar daca temporar. Procesul este simplu, il aveti explicat mai jos, air dupa efectuarea sa totul ar trebui sa functioneze fara probleme, iar daca totul reapare, ar trebui sa va ganditi ce tweak-uri ati mai instalat recent din Cydia.

  1. Navigati catre Settings>iCloud>Documents & Data si dezactivati complet sincronizarea cu iCloud.
  2. Navigati catre Settings>General>Keyboard>Shortcuts si stergeti toate shortcut-urile afisate acolo.
  3. Navigati catre Settings>iCloud>Documents & Data si reactivati sincronizarea cu iCloud, dupa care reporniti iDevice-ul vostru.

  Dupa reboot si cateva minute/zeci de minute de asteptare, shortcut-urile ar trebui sa reapara si totul sa revina la normal. Daca aceasta metoda nu functioneaza, atunci o puteti incerca pe cea de-a doua.

  1. Navigati catre Settings>General>Keyboard>Keyboards si in locul limbii utilizate selectati alta.
  2. Asteptati cateva momenten si reselectati limba pe care o utilizati in mod normal cu tasstatura voastra.

  Dupa efectuarea acestei schimbari totul ar trebui sa revina la normal. Daca totusi lucrurile nu se rezolva, atunci doar renuntarea la jailbreak v-ar putea ajuta.