Prima Pagina aplicatii Microsoft Office pentru iOS va fi lansat la sfarsitul anului viitor in...

Microsoft Office pentru iOS va fi lansat la sfarsitul anului viitor in App Store

  Anul trecut s-a aflat ca Microsoft Office pentru iOS ar urma sa fie lansat in cursul acestei primaveri in App Store, insa din pacate acum aflam ca Microsoft a decis sa amane lansarea pentru toamna anului viitor. Cei de la ZDNet au reusit sa obtina planurile privind viitoarele lansari ale produselor celor de la Microsoft, iar suita Office pentru iOS si Android OS este programata pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc in toamna anului viitor. Avand in vedere ca aplicatia trebuia sa ajunga acum in App Store si a fost amanata cu un an si jumatate, este destul de ciudata strategia celor de la Microsoft, mai ales ca multi utilizatori isi doresc sa poata utiliza suita software.

Also on the roadmap for fall 2014 is what’s listed as iOS/Android support for Office. One would assume this is the expected and widely rumored Office for iPad release. It could, however, be Office for iPhone and Android phone, given that it’s not listed on the roadmap as being tablet-specific. The most recent rumors/expectations have been that Microsoft may be making these mobile iOS/Android versions of Office available as part of an Office 365 subscription of some kind. The alleged roadmap makes no mention of an Office 365/subscription tie-in. It only mentions “iOS/Android” as a Gemini Fall 2014 deliverable.

  In cursul anului trecut cei de la Microsoft au angajat dezvoltatori priceputi in dezvoltarea de aplicatii pentru platforma iOS, ei urmand sa dezvolte suita Office, insa se pare ca intregul proiect este departe de lansare.

 • sori

  Sunt destule aplicatii si pe iOS si pe Android care pot deschide si edita fisiere office . Pt productivitatea redusa cand se foloseste un touch screen, cred ca nici nu e nevoie de Office de la Microsoft.
  E o pierdere de timp si resurse pt Microsoft. Lumea serioasa nu editeaza spreadsheet-uri pe telefon sau tableta.

 • bogdan

  corect ce ai spus, dar si anul trecut microsoft spunea ca anul asta apare aceasta aplicatie … :)) e varza si microsoft …nu mai e consecventa in ceea ce spune

 • sergiu

  @sori – “lumea serioasa” LOL

 • djcata

  nu cred ca dureaza atat

 • sori

  Da Sergiu,
  Lumea serioasa – nu cei care se apuca sa editeze xls pe tableta, doar ca sa demonstreze ca si tableta e computer.

 • @sori – tableta nu folosesc dar sa stii ca mi-e foarte util pe telefon pentru a edita si trimite rapoarte direct din magazin dar sunt alternative pentru office in app store 🙂