Iata primul si singurul iPhone 5 care costa 15 milioane de dolari (Video)

[youtube]http://youtu.be/dHqS69IYy6Y[/youtube]

  Daca v-ati intrebat vreodata cat de departe poate merge excentricitatea unor oameni de afaceri, ei bine un chinez cred ca v-a dat raspunsul, el comandand un iPhone care costa 15 milioane de dolari. Dispozitivul modificat de catre Stuart Hughes are in locul butonului Home un diamant negru de 26 de karate, are 600 de diamante albe aplicate de-a lungul carcasei si desigur ca are o carcasa din aur, plus un logo Apple facut din 53 de diamante frumos aranjate.

  Acesta este fara discutie cel mai scump smartphone din lume, iar pretul platit de catre chinez ar fi suficient pentru a achizitiona 16.000 de terminale iPhone 5 de la Apple.

29 COMENTARII

  1. Eu cred ca cine a venit cu pretul asta nu e intreg la cap , nici daca e de 24 de carate nu valoreaza atat, nici diamante daca ar avea tot nu costa atat , ca si cum as cumpara vata de zahar cu 1 mil de dolari , unde e justificarea pentru un asemenea pret ? Cu 15 mil de dolari cumperi 3-4 avioane de lux personale , e o stire falsa sau pretul nu este corect

  2. Daca are bani sa faca ce vrea 🙂 si tin cu @CatalinStefan sa fim serios 15 milioane de dolari e prea mult … 1.5 milioane da e posibil

  3. Cati copii din Africa ar salva de la foamete? Cate cercetari s-ar putea face din banii aia? Oricum si mie mi se pare pretul exagerat.

  4. Trebuie sa vina sf lumii ! s a ajuns incat o viata de om nu mai valoreaza absolut nici un ban pe cand niste lucruri inutile valoreaza inestimabil in comparatie cu viata insasi !

  5. Pt cine nu stie, diamantele negre sunt mai scumpe decat celelalte cu mult si daca calculezi toate diamantele plus cel negru plus aurul care sigur e de peste 18k si faptul ca e unic si la comanda si personalizat si etc sigur ajunge la pretul asta.. Eu am vazut un inel cu diamant alb care era un milion de dolari.. Asta ca o comparatie..

  6. Oameni buni, nu fiţi băgători de seamă! Un diamant de 1k, deci un diamant cu greutatea de un carat, în funcţie de multe aspecte, poate costa între 2000 € şi 7000 €, poate chiar şi 10-12000€. Presupunând că diamantul de ţine loc butonului Home este de calitate maximă, poate ajunge până la 300.000 €, doar el singur! Mai adăugăm încă 653 de diamante (600 pe margine, 53 pe logo), de măcar 0,5 carate fiecare, deci încă 330 k care fac vreo 4.000.000 €. Am terminat cu diamantele. Mai este carcasa din aur, manopera (destul de scump să faci o matriţă pentru aur în care să torni carcasa), firma, numele designerului şi PROFITUL.
    Suma de 15 milioane de € nu mai este aşa departe acum.

  7. NIMENI din lumea asta care a avut decenta de a-si face banii cinstit nu va lua in veci un asemenea produs NESIMTIT. Pe el scrie mare “NESIMTIRE” de la toti copiii de prin Nigeria care mor in gropile alea sapand cu ciocanul in mine dupa diamante.