Prima Pagina A7 Chip-ul A7 al iPhone 5S apare intr-o presupusa poza a placii de...

Chip-ul A7 al iPhone 5S apare intr-o presupusa poza a placii de baza, Siri ar urma sa inteleaga comenzile rostite in mai multe limbi

  A7 este, daca ne gandim logic, viitorul model al chip-urilor produse de catre Apple pentru propriile iDevice-uri si se zvoneste ca iPhone 5S ar urma sa il includa. Desi deocamdata nimeni nu stie cat de adevarat este acest lucru, avand in vedere ca TSMC, unul dintre partenerii Apple, ar trebui sa inceapa productia acestor chip-uri abia spre sfarsitul acestui an, o poza ne prezinta presupusa placa de baza a viitorului terminal. Desi vedeti acolo marcajul A7, codul chip-ului baseband din partea dreapta este al componentei implementate in iPhone 5, deci poza pare a fi falsa.

  Desi cei care au facut poza placii de baza sustin ca acest chip A7 ar include un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB RAM si un chip grafic PowerVR SGX554MP4, insa e putin probabil ca totul sa fie adevarat. Separat de acest chip, Siri ar urma sa inteleaga cuvintele rostite in mai multe limbi, insa la un asemenea upgrade cred ca va asteptati deja cu totii. Desi nu este exclus ca Apple sa testeze un chip A7 pe o placa de baza a iPhone 5, eu spun ca aceasta imagine este trucata si nu prezinta ceea ce vom vedea in iPhone 5S.

 • Bogdan

  Era si cazul sa treaca la quad core

 • Niceman

  Am si uitat ca iphone are Siri :)) total nefolositor

 • sori

  UPDATE: Well, as it turns out this is NOT the motherboard from the Apple iPhone 5S, but it is the motherboard from the Apple iPhone 5 (photoshopped, of course). At least those with the current model can see what is inside their handset!

 • Se vede si cu ochiu liber ca e FAKE.Culoarea este diferita la procesor.Un fake de 2 bani.

 • @Bogdan, de ce ? Ai cumva iPhone 3G ? Daca ai de la iPhone 4 in sus, nu cred ca se misca atat de greu incat sa ai nevoie neaparat de quad. Daca vrei pentru gaming atunci da, dar din punctul meu de vedere daca vrei jocuri mergi pe pc/console/tablete, nu pe telefon.

 • sori

  @ linuxtm
  Poate te mai gandesti despre iPhone 4 – cu un procesor single core la 800Mhz si 512 de memorie nu duce decat un iOS si ala castrat, in ziua de azi . Daca deschizi 3 tab-uri in browser, se sufoca .
  Chiar se misca greu cu un sistem de operare nou, sa nu mai vorbim si de cateva tweak-uri .

 • Gruia

  Oare o sa stie si romaneste? Faptul ca in appstore sunt niste aplicatii de la nuance cu care cei de la apple colaboreaza foarte bine sa fie un semn ca vor fi integrate in sir? Ma refer la dragon dictation si la dragon search.

 • Chatagra

  Vroiam sa va zic sa nu va agotati ca poza e un photoshop nereusit …da mi-au luat-o altii inainte 😉

 • linuxtm

  @sori, pana acum 1 luna tot iphone4 am avut. Nu mi s-a sufocat in real racing 3, nu stiu cum tu l-ai sufocat cu 3 tab-uri deschise in browser…

 • Android

  @linuxtm
  …pai ramai tata la Dacie , sa nu-ti cumperi niciodata Mercedes ca tot 4 roti are si te duce de colo colo…

 • Sebi

  E mai gretos el, sa-l intelegem 🙂

 • Eu am 4s si merge bn nu se blocheaza merge ok pe orce joc!

 • ionutZ

  @Sori multumestete de iphone 4 al tau fiind ca mai poti face o gramada mare de chestii cu el,spre deosebire de mine care a mai ramas cu un trabant de iphone 3g si cred ca mai raman ceva vreme