Chip-ul A7 al iPhone 5S apare intr-o presupusa poza a placii de baza, Siri ar urma sa inteleaga comenzile rostite in mai multe limbi

  A7 este, daca ne gandim logic, viitorul model al chip-urilor produse de catre Apple pentru propriile iDevice-uri si se zvoneste ca iPhone 5S ar urma sa il includa. Desi deocamdata nimeni nu stie cat de adevarat este acest lucru, avand in vedere ca TSMC, unul dintre partenerii Apple, ar trebui sa inceapa productia acestor chip-uri abia spre sfarsitul acestui an, o poza ne prezinta presupusa placa de baza a viitorului terminal. Desi vedeti acolo marcajul A7, codul chip-ului baseband din partea dreapta este al componentei implementate in iPhone 5, deci poza pare a fi falsa.

  Desi cei care au facut poza placii de baza sustin ca acest chip A7 ar include un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB RAM si un chip grafic PowerVR SGX554MP4, insa e putin probabil ca totul sa fie adevarat. Separat de acest chip, Siri ar urma sa inteleaga cuvintele rostite in mai multe limbi, insa la un asemenea upgrade cred ca va asteptati deja cu totii. Desi nu este exclus ca Apple sa testeze un chip A7 pe o placa de baza a iPhone 5, eu spun ca aceasta imagine este trucata si nu prezinta ceea ce vom vedea in iPhone 5S.