Prima Pagina baterie Live Battery Indicator aduce un nou mod de a vizualiza statusul bateriei...

Live Battery Indicator aduce un nou mod de a vizualiza statusul bateriei prin status bar

  Live Battery Indicator este un viitor tweak al Cydia, scopul sau fiind de a ne permite sa afisam intr-un mod diferit statusul bateriei iDevice-urilor noastre. Stiti ca in mod normal status bar-ul afiseaza in partea dreapta procentajul bateriei ramase disponibile impreuna cu iconita unei baterii, insa acest tweak modifica putin lucrurile. El afiseaza procentajul ramas disponibil din baterie, insa il incercuieste cu un element grafic al carui dimensiune se micsoreaza pe masura ce bateria se goleste, totul in ideea de a ne oferi o animatie diferita pentru acest indicator.

  Live Battery Indicator va fi disponibil in viitorul apropiat in Cydia si are un rol pur cosmetic.

 • Cholo

  Dragut

 • Mai mult android

 • Exista un tweak sau o functie ceva sa-mi afiseze cat timp mai am din baterie? sau cati mh mai sunt ramasi in baterie? Ceva de genu as cumpara.

 • robert

  Modu asta e pe Android de hau hau ..

 • Seby

  @ Alex TC , nu cred ca te ajuta cu ceva daca un tweak iti arata timpul pe care il mai ai pentru ca este foarte important ce aplicatii vei folosi……ceva util ar trebui sa arate timpul pe care il mai are bateria cu fiecare aplicatie in parte….adica ceva de genu , deschizi o fereastra unde iti sunt afisate toate aplicatiile care le ai pe idevice si in dreptul fiecarei aplicatii sa arate cat timp ar tine bateria daca ai vrea sa utilizezi respectiva aplicatie si in felul acesta ai cum sa stii cu adevarat cata baterie mai ai dar eu nu prea am auzit de asa ceva……
  in rest toate sunt inutile si nu fac decat sa consume resurse degeaba …..

 • Pingback: Live Battery Indicator este disponibil in Cydia, schimba indicatorul care afiseaza statusul bateriei | iDevice.ro()