TV LIVE pentru iPhone si iPad update

  Anul trecut am initiat o noua sectiune cadrul blogului iDevice.ro, sectiune prin care va ofeream posibilitatea de a viziona TV LIVE pe iPhone si iPad. Intre timp extrem de multe persoane au accesat acea sectiune, extrem de multe o acceseaza, insa cateva dintre stream-uri au devenit nefunctionale si va multumesc pentru ca mi-ati adus la cunostinta acest lucru. In momentul de fata lucrez la actualizarea stream-urilor pentru a face totul functional si pentru a adauga posturi TV noi, insa intre timp am actualizat in tabel lista posturilor care sunt functionale.

  Veti gasi marcate cu verde posturile ce pot fi urmarite si veti gasi marcate cu rosu posturile care nu sunt accesibile, iar in zilele urmatoare totul va reveni la normal.

28 COMENTARII

  1. Felicitări pt tot ceea faci aici..dacă ai reuși sa faci cv sa vedem si digisport ul..ai fi cel mai THE BEST:) sau poate nu merge doar la mine..

  2. Dar pana la urma cei de a ProTv se lasa greu sa fie vazuti online de pe iPhone.
    Știe câteva unde as putea sa vedem pro tv pe iPhone. ??? Nu sunt pe teritoriul României:((

  3. @zaone

    Buna initiativa – am un mini iPad care ajungea inclusiv in baie si bucatarie (cu ajutorul lui Grippy Pad – vezi smuff.ro) pe timpul cand stream-urile functionau. Si ce bine era…

    Sugerez alternativ, daca poti, sau cine poate, recomandari de apps ce pot reda in timp real stream-uri TV-online.

  4. Aici gasesti mai mult decat in alte aplicatii. Alea din App Store au copiat frumusel stream-urile de aici si nimic mai mult, nici alea nu functioneaza ca le-am testat.

  5. @zaone

    Multumesc pentru promptitudinea raspunsului. Sa stii ca am verificat toate link-urile stream-urilor: unele merg, altele nu. Anumite link-uri (pagini web) necesita flash player.

    Link-ul care ma interesa cel mai mult este cel pentru Realitatea TV; legatura deschide pagina web a postului TV insa pe iPad mini nu pot ‘rula’ strem-ul live (n-am flash, fara jailbreak). Pe orice sistem (OSX, Win sau altele) care pot rula flash player, functioneaza (testat pe OSX si Win de mine cu mult inainte de a ‘descoperi’ idevice.ro…:)) si folosit in cazuri de ‘criza’ in acest moment).

    …imi lipseste ceva? Gresesc undeva?

  6. @Tudor S
    @Adrian

    ProTV puteti viziona gratuit online doar stirile, la anumite ore. Daca chiar va place asa mult postul, va sugerez voyo, insa veti avea o prolema pe iPad (si smart TV de asemenea): nu puteti viziona emisiunile live. O puteti face doar pe un calculator (independent de os / forma / pozitie/ …etc …:)). Vorbesc din experienta personala cand in ianuarie 2013 romtelecom dolce nu a mai transmis emisiunile trustului media pro (va aduceti aminte scandalul?) si incercam sa gasesc alternative, iar voyo mi s-a parut cea mai buna alternativa dpdv calitativ.

    Sper sa va foloseasca.

  7. Salut , nu stiu daca doar mie mi se intampla asa ceva , dupa cateva minute de streaming , mi se face ecranu negru ( referitor la orice post TV pornit , din grila data de zazone ) mai pateste cineva asa? , precizez ca trebuie sa dau refresh ( ramane Sunetul ) dar imaginea pica..

  8. @Emil
    Merci dd răspuns. Am încercat voyo, dar se pare ca au probleme la partea dd plata. A
    M încercat prin paypal, dar rămâne blocată pagina ( am încercat In zile Diferite).
    Cu știrile ProTv am rezolvat cu aplicația din AppStore .
    Încă o data merci de postare.
    Mai aÈ™teptăm …;)

  9. @zaone

    Poti sa-mi spui cum pot viziona stream live din link-ul pentru Realitatea TV? La mine, pe iPad mini (internet provider: romtelecom, fara jailbreak), link-ul deschide pagina postului tv respectiv fara insa a putea rula stream-ul live.
    Multumesc anticipat.