Prima Pagina aplicatii Durex Fundawear – lenjeria intima care vibreaza si este controlata de iPhone-uri...

Durex Fundawear – lenjeria intima care vibreaza si este controlata de iPhone-uri (Video)

[youtube]http://youtu.be/qb7DN3kpl2o[/youtube]

  Durex Fundawear este prima tentativa a celor de la Durex de a produce lenejerie intima care vibreaza, iar pentru a controla aceste produse vestimentare ei au ales iPhone-urile si aplicatiile pentru iOS. Daca va uitati la clipul video de mai sus, veti observa ca a imbraca Durex Fundawear reprezinta o adevarata provocare pentru simturi, mai ales daca aplicatia pentru iOS nu se afla in mana voastra, ci in mana partenerului de viata, sau a altei persoane. Cred ca ati inteles cu totii pentru ce sunt facute aceste obiecte vestimentare si probabil in cativa ani ele se vor regasi in casele aproape oricarui posesor al unui smartphone.

  Deocamdata Durex Fundawear este in stadiul de prototip, Durex nu stie cand sau daca va reusi sa lanseze asa ceva pe piata, insa compania deruleaza un concurs prin intermediul paginii sale de Facebook si daca va inscrieti puteti avea sansa de a castiga un set de lenjerie intima pentru barbati si femei.

[youtube]http://youtu.be/T6vul95hwOY[/youtube]

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • m.a.0

  Nu cred ca ai scris articolul asta!!

 • Ce are ? :))

 • anonimous

  @m.a.0 exact, ce are? Vi se pare asa normal in sec 21 sa ne mai ferim de astfel de chestii, e ceva firesc, nu suntem calugari!

 • Chatagra

  Mishto ideea …am o singura problema cu acest gen de imbracaminte … Cu toata electronica si bateriile din ea cum o speli ?

 • Andrei

  Pai d`aia e neagra, ma gandesc… ca sa n-o speli.

 • nu o speli :))))))))))))

 • AKK

  Falsa impresie de intimitate… Porcarie!

 • Deleteplz

  Shut up and take my money!!

 • felicia

  Daca tot e vorba de spalatu lenjeriei ei bine primada sa fie spalati bine parteneri care o poarta . Si sa o poarte numa cand au o convorbire pe skype yahoo etc. Si o vor da jos si o vor avea tot curata asta numa daca se spala bine ei inainte de a o lua lenjeria pe ei si sa no tina mai mult de o oara si asa o vor pastra tot curata.si are sa o pastreza daca la fiecare utilizare o vor lua peste cea simpla nu direct pe piele