iPhone 5S va avea o camera mai buna, dar nu va asteptati la minuni

  iPhone 5S va avea o camera mai buna, asta stim aproape sigur, insa nicio sursa de informatii nu a dezvaluit pana acum detalii legate de ce anume va face mai bine aceasta camera. Se zvoneste ca iPhone 5S ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli, cu 4 megapixeli mai mare decat cea din iPhone 5, insa probabil multi dintre voi stiu deja ca numarul megapixelilor nu este important. Important este senzorul de imagine si modul in care este construita camera, iar pana acum nu am aflat daca folosind iPhone 5S vom face poze mult mai bune decat cu orice alt iPhone lansat pana acum.

  iPhone 5 a adus imbuntatiri minore la capitolul inregistrarii pozelor, in principal face poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, insa in rest nu exista diferente majore fata de camera terminalului iPhone 4S. Stim ca in iPhone 5S vom avea o camera care va face poze si mai bune in conditii de luminozitate scazuta, insa va recomands a nu va asteptati la imbunatatiri majore in ceea ce priveste inregistrarea pozelor, deoarece e putin probabil ca intr-un iPhone din seria S sa aiba loc o revolutie tehnologica importanta, mai ales in ceea ce priveste camera.

  Ma astept ca iPhone 5S sa faca poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, sa redea culorile ceva mai corect, sa inregistreze sunetele audio mai bine pentru clipuri video si sa aiba un sistem imbunatatit pentru stabilizare, insa altceva nu cred ca vom avea. Exista posibilitatea ca Apple sa implementeze functii noi pentru editarea pozelor, insa sansele sunt mici si cu siguranta nu va fi vorba despre ceva extraordinar. Ar fi ideal daca Apple ar introduce optiuni pentru aplicarea de efecte in timpul inregistrarii pozelor sau clipurilor video, optiuni pentru setarea rezolutiei sau numarului de frame-uri, dar cred ca dorinte de acest gen nu-si vor regasi o indeplinire intr-o aplicatie nativa a iOS.