Prima Pagina BigBoss Capture Web e ajuta sa salvezi ca si poze website-urile pe care...

Capture Web e ajuta sa salvezi ca si poze website-urile pe care le vizitezi

  Capture Web este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem salva ca si poze paginile web pe care le vizitam. Tweak-ul implementeaza in meniul de actiuni al Safari o optiune numita Capture Web, iar la accesarea ei dispozitivul va salva un screenshot al intregii pagini web, inclusiv a partilor care nu sunt vizibile in ecran. Screenshot-ul salvat de catre noi este accesibil in Camera Roll-ul din iOS, deci vorbim practic de o simpla poza in care aveti salva tot ceea ce afiseaza acea pagina a website-ului.

Capture Full Web and Save it to system photo album. iOS 5 and 6 compatible. iPod touch/iPhone/iPad compatible. Support Safari/Chrome/iCabMobile, more on later. Activator method: long press any link in web browser.

1. before capture, you should let the webpage fully loaded.

2. during capture, avoid rotate you device.

3. before capture, you should not zoom in the webpage, because the capture size is big enough.(zoom in take more memory)

  Capture Web functioneaza corect daca website-ul este incarcat complet si nu rotiti dispozitivul in timpul inregistrarii capturii. Tweak-ul este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia. In momentul de fata puteti utiliza aceasta functionalitate cu Safari, Google Chrome sau iCab Mobile.

 • Si exista vreo solutie si pentru cei fara JB ?

 • Tomyi92

  Da Exista si ieu foloseam de mult asta …intri pe web si Simplu Apesi Simultan pe Butonul Home si Butonul Power .. îti face poza si o salveaza in Poze…;)

 • @Tomy: Mai citestr o data ca nu ai inteles despre ce e vorba.

 • coLin

  foarte util si un mod de activare foarte interesant

 • Haivas

  Mi se pare o prostie ,de ce sa nu fac cum spune Tomy si fac poza la ceea ce ma intereseaza !!!

 • mihaii

  @Haivas si daca e un site mai lung ? faci 50 de printuri cand poti cuprinde tot site-ul intr-o poza ?! … dar am observat ca daca e poza prea lunga nu devine clara cand o deschid cu vizualizatorul de imagine nativ.. dar se poate vedea atasata in email sau deschisa cu ifile ..
  asteptam de mult asa ceva 🙂 poti salva o carte ca poza 🙂 etc..

 • Pingback: Capture View aduce un nou mod de a face screenshot-uri pe iDevice-uri (Video) | iDevice.ro()