Capture Web e ajuta sa salvezi ca si poze website-urile pe care le vizitezi

7

  Capture Web este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem salva ca si poze paginile web pe care le vizitam. Tweak-ul implementeaza in meniul de actiuni al Safari o optiune numita Capture Web, iar la accesarea ei dispozitivul va salva un screenshot al intregii pagini web, inclusiv a partilor care nu sunt vizibile in ecran. Screenshot-ul salvat de catre noi este accesibil in Camera Roll-ul din iOS, deci vorbim practic de o simpla poza in care aveti salva tot ceea ce afiseaza acea pagina a website-ului.

Capture Full Web and Save it to system photo album. iOS 5 and 6 compatible. iPod touch/iPhone/iPad compatible. Support Safari/Chrome/iCabMobile, more on later. Activator method: long press any link in web browser.

1. before capture, you should let the webpage fully loaded.

2. during capture, avoid rotate you device.

3. before capture, you should not zoom in the webpage, because the capture size is big enough.(zoom in take more memory)

  Capture Web functioneaza corect daca website-ul este incarcat complet si nu rotiti dispozitivul in timpul inregistrarii capturii. Tweak-ul este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia. In momentul de fata puteti utiliza aceasta functionalitate cu Safari, Google Chrome sau iCab Mobile.