Mac-urile sunt cele mai bune calculatoare pe care puteti rula Windows OS

  Desi pare greu de crezut, afirmatia din titlu este adevarata, iar Mac-urile sunt listate pe prima pozitie intr-un top al calculatoarelor pe care poate fi rulat Windows OS in conditii optime. Rezultatele au fost obtinute in urma unui studiu derulat de catre cei de la Soluto, compania analizand date furnizate de catre software-ul propriu instalat pe milioane de PC-uri din intreaga lume. MacBook Pro-ul cu ecran de 13 inch este calculatorul pe care Windows OS ruleaza cel mai bine, la distanta mica de el aflandu-se laptop-uri ale Acer si Dell, cei de la Dell avand cele mai multe produse listate in top.

That’s the conclusion of a new report released today by Soluto, which crunched the data from its cloud-based PC monitoring and management software to come up with a list of the 10 most reliable portable PCs you can buy today. The most reliable Windows PC you can buy today, according to Soluto’s report, doesn’t come from one of the leading hardware OEMs. Instead, it’s built by Microsoft’s archrival Apple. (You’ll have to use Apple’s Boot Camp utility and buy your own Windows license to transform the Mac into a Windows PC.)

  Ca sa fiu sincer rezultatele sunt foarte surprinzatoare, mai ales ca Windows-ul ruleaza pe Mac-uri cu ajutorul BootCamp-ului, deci nu in mod nativ si desigur trebuie adus in discutie faptul ca sistemul de operare functioneaza mai bine pe calculatoare care nu au fost concepute sa il ruleze. Mac-urile sunt printre cele mai bune laptop-uri de pe glob, extrem de multa lume apreciaza fiabilitatea lor si autonomia bateriei, iar utilizatorii sistemului de operare Windows au acum un motiv in plus sa achizitioneze un Mac al Apple.