Apple urmeaza sa inceapa productia de noi Mac-uri luna viitoare, ele vor veni fara un design nou

2

  Anul acesta compania Apple urmeaza sa actualizeze linia de Mac-uri pe care o vinde prin intermediul magazinelor sale, insa se pare ca produsele nu vor contine modificari substantiale ale design-ului. Cei de la Digitimes au avut ocazia de a discuta cu unele surse din interiorul companiilor partenere ale Apple si ele sustin ca din Cupertino nu au venit indicatii noi privind felul in care trebuie produs design-ul produselor. Avand in vedere ca noi versiuni ale unor Mac-uri ar putea fi lansate chiar in vara, e putin probabil ca Apple sa mai modifice acum ceva.

The sources also noted that they have not receives any instructions from Apple for major modifications over industrial designs or equipment for its MacBook Pro and iMac, indicating that Apple’s product upgrades in 2013 will mainly focus on specifications.

  Separat de informatiile privind design-ul, cei de la DigiTimes sustin ca luna viitoare va incepe productia noilor Mac-uri care vor avea procesoare Intel Haswell. Anul trecut Apple a lansat MacBook Pro Retina Display-uri cu design nou, a lansat un nou model al iMac in care am regasit un alt design, deci e cat se poate de normal ca anul 2013 sa aduca doar hardware imbunatatit si un OS X mai bun. E putin probabil ca 2014 sa aduca schimbari importante pe partea de design, in poate in 2015 vom vedea o schimbare substantiala a design-ului MacBook Air.