LockScreen Toggles – cel mai bun sistem de toggle-uri pentru iDevice-ul tau (Video)

[youtube]http://youtu.be/UuIpJJ5j6SE[/youtube]

  Am vazut nenumarate concepte pentru iOS 7 in care ne erau prezentate toggle-uri pentru LockScreen-urile iDevice-urile noastre, iar acele concepte s-au transformat acum in realitate multumita tweak-ului LockScreen Toggles. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti realiza ca LockScreen Toggles ne permite sa implementam in LockScreen o serie de toggle-uri cu ajutorul carora putem activa/dezactiva rapid funciti ale iOS-ului. Bara de toggle-uri este afisata in partea superioara a LockScreen-ului, ea ne permite sa facem scroll si printr-un meniu drop-down ne permite sa reordonam toggle-urile din lista.

Compatible with iOS 6. Easy access toggles by just swiping away the lockscreen clock. Currently includes the following toggles:

  1. Respring
  2. Flashlight
  3. Wifi
  4. Bluetooth
  5. Do Not Disturb
  6. Location Services
  7. Orientation Lock
  8. Airplane Mode
  9. Reboot

  LockScreen Toggles este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sistem de toggle-uri pentru LockScreen, iar el ne pune la dispozitie posibilitatea de a activa rapid cele 9 functii listate mai sus. Tweak-ul nu are un meniu de setari, functioneaza de indata ce este instalat si este compatibil cu LockInfo, SubtleLock si multe alte tweak-uri asemanatoare. LockScreen Toggles este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

Swipe down on the LockscreenToggles bar to arrange the toggles. This will not any entry in the settings. No options to configure. Works with LockInfo, SubtleLock and more… (Want support for a different tweak? Let me know!).