Prima Pagina Cydia LockBar aduce in bara de deblocare a iDevice-urilor toggle-uri pentru controlarea functiilor...

LockBar aduce in bara de deblocare a iDevice-urilor toggle-uri pentru controlarea functiilor iOS-ului

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  LockBar este un tweak care urmeaza sa fie lansat in zilele urmatoare in Cydia, iar el aduce in bara de deblocare a iDevice-urilor toggle-uri pentru controlarea functiilor iOS-ului. Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti observa ca facand un swipe in sus in bara sliderului de deblocare vom afisa o serie de toggle-uri care ne permit sa activa/dezactivam rapid diverse functii ale iOS-ului. Tweak-ul are si un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, de acolo ne permite sa alegem modul in care functioneaza totul, dar sa si setam culoarea background-ului sau.

Simple Tweak to Have a Few Toggles Hide Just Below Your LockBar. Thanks to /u/cgibin for the Toggle Images. NOTE: settings need to be configured after a the first install.

  LockBar este deocamdata disponibil in versiune beta, iar voi il puteti instala gratuit pe propriile terminale. Pentru a face acest lucru trebuie sa instalati iFile din Cydia, sa deschideti acest link in Safari folosind iDevice-ul vostru, sa alegeti apoi optiunea Open in iFile si sa selectati Installer-ul cand sunteti intrebati cum sa fie accesat acel fisier. Dupa instalare blocati terminalul si LockBar ar trebui sa functioneze.

emag black friday lista reduceri
  • Gabriel

    Interesant dar îi mai ok lockscreenToggles. 🙂