Prima Pagina Apple iOS 7 – conceptul unui design facut in baza modificarilor gandite de...

iOS 7 – conceptul unui design facut in baza modificarilor gandite de catre Jony Ive (Video)

[youtube]http://youtu.be/gXhUWnjFJ7k[/youtube]

  iOS 7 va aduce foarte multe modificari, in special pe partea de design, iar un grafician belgian s-a gandit sa faca o demonstratie a modului in care ar putea arata viitoarea versiune a sistemului de operare. El a conceput un dashboard asemanator cu cel din OS X, utilizatorii avand posibilitatea de a utiliza in el widget-uri pentru aplicatii native. Separat de acest dashboard, conceptul ne prezinta un design “plat” pentru iOS 7 si ca sa fiu sincer n-as putea spune ca m-a supara daca Apple l-ar implementa.

  Voi ce parere aveti despre modificari?

 • sebi

  Imi place mult….insa va fi asa ios 7?!

 • Daniel

  Lockscreen-ul l-aș vrea mai puțin bogat în elemente grafice și în același timp și restul. Vreau să văd mai mult conținut și mai puține elemente de sistem care să îmi ocupe ecranul de 4″. În 2007 Steve spunea (făcând referire la smarphone-urile vremi) că au acele butoane din plastic ce sunt acolo fie că ai nevoie de ele sau nu. Aș vrea ca elemetele de “back”, “forward”, “share”, “status bar” să fie afișate doar când am nevoie de ele, iar prin asta cred că ar putea crea impresia că ai un ecran suficient. Cred că toate aplicațiile sufocă ecranul prin aceste elemente de UI. Îmi place cum au gândit modul fullscreen landscape în Safari, iar dacă ar face un fullscreen pentru portrait mode ar fi super.

 • xxx

  Frumos modul fullscreen, insa in rest totul e foarte urat. Nu are personalitate. Unele elemente skeumorfice gandite de forsall au fost f inspirate, altele mai putin. sper sa nu arate asemanator, design-ul flat fiind foarte common

 • ABCD

  Tot ce-mi doresc e answer haptic si missed call alerts.

 • Oare dece nu incearca ceva gen cydia pt cei care nu sunt fani JB??? Cred ca ar fi super

 • Cristian

  A ieșit velox in cydia

 • paul

  seamana mult conceptul cu multitaskingul din Windows 8

 • tayfun

  Sper sa nu ma injurati , dar daca Ios-ul se schimba asa radical , multi utilizatori o sa isi prinda “nasul” si o sa renunte la iphone , deoarece 94% sunt utilizatori obisnuiti .

 • sebi

  :)) like… @Tayfun