Prima Pagina Apple Mii de oameni se aduna pentru deschiderea unui nou Apple Store in...

Mii de oameni se aduna pentru deschiderea unui nou Apple Store in Berlin (Video)

[youtube]http://youtu.be/iuyzzhpUH9g[/youtube]

  La sfarsitul weekend-ului trecut Apple a deschis un nou Apple Store in Berlin, capitala Germaniei, iar la evenimentul de deschidere au participat cateva mii de persoane. In clipul video de mai sus aveti prezentat intregul eveniment si ca sa fiu sincer sunt uimit sa vad ca deschiderea unui magazin aduna atat de multa lume, mai ales ca Apple nu a derulat vreo promotie extrem de importanta, iar cadourile oferite la intrare s-au rezumat doar la tricouri si alte nimicuri.

  Acesta este cel de-al 11-lea Apple Store din Germania si al treilea din Berlin.

 • Ion

  Daca in Romania s-ar deshide un magazin de unelte agricole si s-ar oferi cu aceasta ocazie cate un tricou si o sapca gratis ar veni de 10 ori mai multe persoane…

 • Miiu

  Se aduna poate pica ceva reducere…

 • demyco79

  Bun, eu nu-i inteleg de ce s-au dus in numar asa de mare???? Au crezut ca-i pleasca ceva, din cauza asta. Am luat si eu parte in Koln la deschiderea unui mare centru de electrocasnice si electronice, si ghici Zoane, la fel ca noi Romanii……imbulzeala pe promotii si lucruri pleasca, se calcau in picioare. Nu e diferenta mare intre ei si noi. Cine a prins asa ceva in Germania poate sa confirme

 • AKK

  @demyco79: ai dreptate. Natura omului este aceeasi, indiferent de nationalitate, doar ca la unii e mai vizibila (poate din pricina problemelor financiare), iar la altii nu. Uita-te in America de Black Friday, oamenii se omoara pentru un TV redus cu $50. 🙂

 • heroes

  la noi cand au deschis apple primul apple store din romanica nu era nimeni si de aia l-au inchis asa de repede cum l-au deschis.deci, din cauza asta nu mai vin apple in romanica ca nu s-a inghesuit nimeni sa intre in magazin pentru ca toti romanii erau la munca in strainatate

 • Marius

  Heroes , nu a deschis nimeni nici un applestore in Romania pana acum , daca vorbesti de magazine din alea mici wannabe atunci nici nu stiu de ce te-ai mai obosit sa scrii .

 • Gabriel

  Din cate se vede in acest video , intradevar , e multa lume dar nu imbulzeala si calcari in picioare cum se fac la noi pt. cateva tigai de rahat. Deci se vede civilizatia care la noi lipseste cu desavarsire !!!

 • heroes

  @ Marius normal ca apple NU VA DESCHIDE EVER un magazin in tara asta comunista dar faceam si eu haz de necaz.daca tu te-ai suparat doar pentru atat treaba ta.si nu era vb de magazinele reseller-ilor pentru ca si astia pun la produsele apple sa mananca si gura lor ceva si uite asa romanul care-si permite da cam dublu fata de preturile din state.

 • Dany

  Aici in hamburg la magazinul appstore sincer bate vantul vineri am fost la magazinul Saturn la telefoane si era ful toti dupa samsung eu am un iphone 4s am vrut sa-mi iau un nokia 206 dual sim si nu mai avea deloc. Aici nu mai sunt cautate produsele apple am mai intrebat priteni nemti si nu mai sunt interesanti de produsele apple.

 • demyco79

  @Dany, si eu stiu acelasi lucru dar n-am vrut sa aprind spiritele pe aici

 • Paiu

  Pai cum naiba sa nu fie imbulzeala la samsung daca e modelul recent introdus pe piata.ati si uitat filmuletele unele pus chiar si aici pe site ce cozi au fost la iphone 5.o sa fie iar cozi peste putin timp cand iese 5s apoi iar cand scoate samsung….si tot asa.Dar pana la faptul ca pe lume nu o mai intereseaza apple e foarte greu…..deocamdata.