O universitate din Taiwan actioneaza Apple in judecata pentru utilizarea fara drept a unor tehnologii in FaceTime si QuickTime

  O universitate importanta din Taiwan a initiat recent cel de-al doilea proces al sau impotriva companiei Apple, acuzand acum gigantul din Cupertino de utilizarea fara drept a unor tehnologii in FaceTime si QuickTime. National Cheng Kung University, NCKU, este universitatea in cauza, iar tehnologiile incalcate de catre Apple au legatura cu stabilizarea unui feed video ce este afisat pe ecranul unui iDevice. Procesul a fost intentat pe data de 3 mai, in el sunt mentionate brevete de inventie inregistrate de catre Taiwanezi chiar si in SUA, iar Apple deocamdata nu a raspuns acuzatiilor.

The encoding system includes a coding strategies represented as a tree-based structure, a cost projection system for each tree node, and a parameter searching algorithm for coding strategies to encode a data set. When the encoder parameters are obtained, the coding strategies and rate-allocation have better performance comparing to the related art.

  NCKU sustine ca Apple i-ar fi generat pagube materiale prin implementarea fara drept a acestor tehnologii, acest al doilea proces fiind intentat la cateva luni distanta de un altul care acoperea tehnologii utilizate in Siri. Deocamdata instantele din SUA nu au luat vreo decizie in legatura cu vreunul dintre cele doua procese si probabil vor trece destui ani de zile pana cand va exista macar o decizie clara in legatura cu ele.