Prima Pagina Cydia Message Send Percent iti spune procentual cum se trimite un iMessage sau...

Message Send Percent iti spune procentual cum se trimite un iMessage sau un SMS

  Message Send Percent este un nou tweak pentru iDevice-urile noastre, el implementand in aplicatia Messages o functionalitate pe care Apple trebuia sa ne-o ofere de cativa ani. Instaland Message Send Percent veti avea afisat in aplicatia Messages procentul de trimitere a unui mesaj, exact precum vedeti in imaginea de mai sus. Aplicatia afiseaza oricum o bara de incarcare pentru trimiterea mesajelor, insa tweak-ul afiseaza procentual intregul proces, asa ca veti sti exact cat s-a trimis si cand.

This tweak lets you have the percentage of how far your message as been sent. e.g instead of the boring “Sending…” above the progress bar, it will say “12% Sending…” and will changes when it makes progress in sending you message.

  Message Send Percent functioneaza doar cu aplicatia Messages si este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Vlad P

  uaaaaauuu…infiorator de nefolositor si stupid! Ma intreb sincer daca marii ‘dezvoltatori’ astia chiar nu au altceva de facut….Aparent nu prea

 • Raadu

  Corect @Vlad P

 • daniel

  nu tin toate aplicatiile de marii producatori sa va reamintesc eu ca sunt destui care se pricep si fac aplicatii dupa placul lor dupa care se inregistreaza pe cydia cu o sursa si gata tweak…daca era o aplicatie de marii producatori nu credeti ca aparea in appstore ??

 • Delirium

  @danel nu avea cum sa apara in appstore. O app din appstore nu poate modifica functionalitatea unei app native:) este folositor acest tweak atunci cind trimiti prin imessage poze, clipuri, fisiere mai mari si vrei sa stii cit dureaza trimiterea lor si da apple ar trebui sa introduca asta nativ.

 • Radu

  Scuze de offtopic, dar știe cineva de iMessage nu mai pot fi primite ca si SMS ? Opțiunea send as SMS este activa, am dat si logout si tot nimik. Le primim doar cand intram pe net fie wifi sau 3G .