Prima Pagina Cydia Triple Tap To Clear simplifica procesul de stergere a textelor introduse in...

Triple Tap To Clear simplifica procesul de stergere a textelor introduse in casuta de scriere a mesajelor

  Triple Tap To Clear este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem sterge mult mai usor textele introduse in casutele de scriere a mesajelor. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca este vorba despre aplicatia Messages a iOS-ului, iar ideea este de a sterge mult mai usor tot ce ati scris. In mod normal tineti apasat butonul de stergere si dupa stergerea catorva litere aplicatia va incepe sa stearga cuvinte intregi, insa cu ajutorul acestui tweak este de ajuns sa apasari rapid de 3 ori pe butonul de stergere si intreg mesajul va disparea ca prin minune.

if you ever wanted to erase an entire message you typed with ease, this tweak is for you. just tripple (3x)  tap the on the text you just typed and it will clear it like magic. Messages.app only.

  Triple Tap To Clear functioneaza doar cu aplicatia Messages a iOS si este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

  • Marian

    Sub cuvantul “Test” e raport de trimitere “Delivered”…. Ma tot gandesc ca numai avem nici o solutie din pacate pentru rapoart de trimitere a unui medaj din pacate… Voi stiti cumva vreo solutie si eu nu stiu?

  • Kla

    Nu functioneaza

  • Kla

    Zaone, tre sa apesi de 3x pe cuvantul pe care vrei sa’l stergi si nu pe butonul de stergere!