iPhone 5S – va avea design-ul iPhone 5, ecranele urmeaza sa intre in productie luna viitoare

  Toata siguranta privind lansarea iPhone 5S in cadrul acestei veri a disparut, Apple pregatindu-se in momentul de fata pentru lansarea terminalului in toamna acestui an, la 12 luni distanta de lansarea iPhone 5. Pentru a confirma acest timeline, o publicatie asiatica sustine ca Retina Display-urile pentru iPhone 5S urmeaza sa intre in productie in cursul lunii viitoare, Sharp, LG si Japan Display fiind principalii producatori. Acelasi trio de producatori furnizeaza ecranele pentru iPhone 5, deci nu va asteptati la vreo schimbare in configuratia acestei componente deoarece ea nu va exista.

Sharp also begin in June the mass production of the next model for the liquid crystal panel of the (multi-function mobile phone) smartphone that Apple is planning on. Appears to have embarked on production readiness of consecutive holidays from May Kameyama Plant No. 1 of Apple smartphones LCD dedicated plagued by sluggish occupancy rate since the beginning of the year in (Kameyama, Mie Prefecture). 

  Design-ul terminalului urmeaza sa ramana neschimbat, insa dispozitivul ar trebui sa aiba o camera mai buna si ar trebui sa fie disponibil in mai multe culori decat pana in prezent. Practic singura noutate legata de iPhone 5S este perioada de lansare si daca va gandeati ca in vara ati putea achizitiona un iPhone 5S de la Apple, atunci va recomand sa va ganditi din nou, deoarece dispozitivul urmeaza sa apara pe piata abia in toamna si in Romania ar putea ajunge din nou prin noiembrie.