Prima Pagina Apple O masina produsa de catre Apple sau Google ar fi mai sigura...

O masina produsa de catre Apple sau Google ar fi mai sigura decat oricare alta disponibila astazi pe piata

  Google dezvolta de ceva timp un software care permite masinilor sa circule singure pe strazi si in ciuda faptului ca Steve Jobs si-ar fi dorit sa revolutioneze masina, deocamdata Apple nu are in plac sa faca acest lucru. In ciuda faptului ca niciuna dintre cele doua companii nu are in plan dezvoltarea de masini, consumatorii cred ca un autovehicul dezvoltat de catre ele ar fi mai sigur decat cele care circula acum pe sosele. Informatiile vin dintr-un studiu derulat recent in SUA, el aducand in prim-plan necesitatea de a dezvolta masini mult mai sigure pentru oameni.

Consumers expect future cars to be more intelligent and to offer more electornics support to improve safety. But they mainly see brands like Google and Apple delivering these types of advances.

  Conform studiului, Apple este, in opinia consumatorilor, principala companie care ar putea dezvolta o masina mai sigura decat oricare alta existenta pe piata, Google urmand-o indeaproape. Desi consumatorii spera ca aceste companii sa se gandeasca intr-un viitor apropiat sa investeasca bani in industria auto, din pacate pentru ei, e putin probabil ca Apple sa se apuce sa imbunatateasca siguranta autovehiculelor, chiar daca Siri Eyes Free este un prim pas in aceasta directie.

 • Gabi

  Ar fi tare, si probabil mai sigur, dar desigur nu cred ca vor fi multe persoane care isi vor permite asa ceva.

 • Google lucreaza intens la masina fara sofer si se pare ca e in discutii cu Tesla Motors pentru a integra tehnologia in masinile lor.

 • bogdanstefan

  analistii lu’ peste sau cei care fac studiile astea de doi bani nu cred ca mai au ce stiri sa bage si mai scot o aberatie d-asta.

  sa te duci de la telefoane la masini, e o cale atat de lunga incat ii vor trebui mii de ani luminii sa ajunga.
  nu au cum sa se bata cu marci cu renume, chiar daca o sa puna siri si la roata si peste tot.

  poate vot face niste glume d-alea cu o mie de ecrane prin ele cu linii ciudate si singurul loc in care vor merge va fi la expozitii unde lumea va spune ‘mdaaaa, apple’ si gata!

  parerea mea!

 • Geon

  Astea-s glume, eu nu cred ca pot sa-i întreaga pe cei din industria auto ptr. ca este cu totul si cu totul altceva!

 • Roby

  Ma ales cu hartile de la apple…:))

 • Tudor

  In viitor totul este posibil…why not? Apple si Google sunt doua companii mari, care daca isi continua trendurile ascendente isi vor permite (poate chiar isi permit) sa achizitioneze chiar si linii de productie automobile…nu trebuie sa ne incuiem in prezent…este vorba de viziune…initial daca vor dori sa acapereze si ceva din industria auto vor incepe cu cateva implementari si functie de cererea rezultata lucrurile se vor intampla…future is bright and full of possibilities

 • Bogdan97

  Singurele modificări de le pot face sunt cele software. În industria auto nu au ce căuta(părerea mea).

 • Niceman

  Poate sigura din punctul de vedere al softului ca in rest sunt fiare testate amortizoare cauciucuri placute abs, esp, astea nu lear putea dezvolta apple… Eu cred ca unii analisti ar trebui concediati

 • BOGDAN

  NU CRED CA LE ESTE GREU SA CUMPERE O FABRICA CU TOATA STIINTA SI TOTI ANGAJATI SI EI DOAR VOR ADUCE IMBUNATATIRI

 • Razvyy

  Daca un telefon costa la incepu taproape o mie de euro ma întreb cat ar costa o mașina….

 • Luca

  @bogdanstefan: pana acum 1-2 ani nimeni nu cunosteam Tesla Motors si acum u mașina electrică cu cea mai mare autonomie aproape 500 de km vedi Tesla model S,scumpă intradevar dar lucrează sa imbunatateasca autonomia si sa injumatateasca prețul desi sunt peste Audi,WV,BMW etc nu sunt chiar așa de cunoscuți dar uite ca se poate.Cu toți bani lor mărcile de prestigiu nu au mașini electrice cu aceeași autonomie desi au mașini care costa mai mult decat Tesla model S si sunt cu combustibili fosili

 • bogdanstefan

  @Luca:

  si cati care au bani dau banii pe o masina electrica care vezi Doamne are autonomie 500 km si te chinui cu incarcatul iar puterea e vai de mama ei, pe un audi/merc/bmw care e masina de masina iar cu combustibilul nu-i o problema

  o sa mai treaca pana vom fi nevoiti sa ne punem problema masinilor electrice; deocamdata sunt doar de amorul artei.