O masina produsa de catre Apple sau Google ar fi mai sigura decat oricare alta disponibila astazi pe piata

  Google dezvolta de ceva timp un software care permite masinilor sa circule singure pe strazi si in ciuda faptului ca Steve Jobs si-ar fi dorit sa revolutioneze masina, deocamdata Apple nu are in plac sa faca acest lucru. In ciuda faptului ca niciuna dintre cele doua companii nu are in plan dezvoltarea de masini, consumatorii cred ca un autovehicul dezvoltat de catre ele ar fi mai sigur decat cele care circula acum pe sosele. Informatiile vin dintr-un studiu derulat recent in SUA, el aducand in prim-plan necesitatea de a dezvolta masini mult mai sigure pentru oameni.

Consumers expect future cars to be more intelligent and to offer more electornics support to improve safety. But they mainly see brands like Google and Apple delivering these types of advances.

  Conform studiului, Apple este, in opinia consumatorilor, principala companie care ar putea dezvolta o masina mai sigura decat oricare alta existenta pe piata, Google urmand-o indeaproape. Desi consumatorii spera ca aceste companii sa se gandeasca intr-un viitor apropiat sa investeasca bani in industria auto, din pacate pentru ei, e putin probabil ca Apple sa se apuce sa imbunatateasca siguranta autovehiculelor, chiar daca Siri Eyes Free este un prim pas in aceasta directie.