Vodafone extinde acoperirea 4G in Bucuresti

  Vodafone Romania a organizat in cursul zilei de astazi o conferinta de presa in care a anuntat extinderea acoperirii 4G la 500.000 de locuitori ai capitalei, dar si disponibilitatea unor noi abonamente din seria RED. Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Vodafone Romania ofera viteze de pana la 100 Mbps pe smartphone in pachetele RED si creste acoperirea 4G

  • Clientii RED 45 si RED 65 noi si existenti beneficiaza acum de vitezele 4G, pe
  • terminale de varf, la cele mai accesibile preturi
  • Portofoliul 4G include cele mai performante smartphone-uri ale momentului –
  • Samsung Galaxy S4, Sony Ericsson Xperia Z, iPhone 5 – precum si terminale la
  • preturi accesibile – Samsung Galaxy Express si HTC One SV
  • Cu noua optiune Smartphone Turbo 4G, toti abonatii Vodafone, clienti
  • individuali si de business care detin un terminal compatibil, pot sa beneficieze de
  • viteza 4G, pentru 5 Euro/ luna
  • Vodafone a crescut acoperirea retelei 4G in Bucuresti pana la 27% din populatie,
  • in special in zonele centrale si de nord, in centre comerciale si cladiri de birouri
  • Abonatii business RED si RED Plus beneficiaza de vitezele 4G si terminale de
  • top, la preturi speciale

Bucuresti, Romania – 9 mai, 2013 – Clientii Vodafone Romania, consumatori individuali si companii, au la dispozitie in pachetele RED viteze 4G de pana la 100 Mbps impreuna cu o gama variata de smartphone-uri 4G de top, la cele mai bune preturi. In acelasi timp, Vodafone anunta extinderea retelei 4G in Bucuresti la 27% din populatie, ceea ce corespunde unui numar de peste 500.000 de locuitori.

Incepand de astazi, reteaua 4G Vodafone acopera zonele centrale si de nord ale capitalei (Piata Romana, Calea Dorobanti, Piata Unirii, zona Regie si Leu, Grozavesti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologica), centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City), cladiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center) precum si institutii (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Politie, Aeroportul Henry Coanda– Plecari).

“La o luna de la lansarea pachetelor RED, ne face placere sa extindem beneficiile abonatilor nostri cu vitezele 4G, de pana la 100 Mbps, pe smartphone. Utilizatorii RED pot sa se bucure acum de o experienta superioara a comunicarii, beneficiind, pe langa apeluri si mesaje nelimitate in orice retea, sau aplicatii gratuite, si de cel mai rapid Internet mobil, pe o gama extinsa de terminale 4G, la cele mai bune preturi de pe piata”, a spus Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

“Ca lider pe piata de business, ne asiguram ca clientii nostri companii beneficiaza de cel mai bun serviciu si de ultimele tehnologii. Serviciile 4G sunt acum disponibile abonatilor nostri cu o acoperire crescuta a retelei in Bucuresti dar si in alte 9 orase mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adauga recunoasterea independenta primita de Vodafone, pentru cea mai buna experienta de navigare pe smartphone oferita de un operator mobil din Romania” a spus Markus Lause, Director Enterprise Business Unit Vodafone Romania.

Astfel, abonatii RED 65 beneficiaza acum de viteze 4G de download, de pana la 100 Mbps, care este cea mai mare viteza de date mobile furnizata de un operator mobil in Romania. Si abonatii RED 45 primesc viteze marite de download, de pana la 75 Mbps. In plus, toti abonatii Vodafone, persoane fizice si companii, care detin un terminal compatibil 4G, vor putea sa beneficieze de vitezele 4G cu noua optiune Smartphone Turbo 4G, disponibila pentru 5 Euro / luna.

Utilizatorii persoane fizice pot alege dintr-o gama variata de smartphone-uri 4G, disponibile la preturi ce pornesc de la 1 Euro, cu abonamentele RED 45 si RED 65, incheiate pe doi ani. Clientii business ai Vodafone Romania beneficiaza de tehnologia 4G precum si de o gama variata de smartphone-uri de top, la preturi care pornesc de la 1 Euro. Astfel, abonatii Business RED Plus (85 Euro, fara TVA) beneficiaza acum de viteze 4G de download, de pana la 100 Mbps. Si abonatii Business RED (50 Euro, fara TVA) primesc viteze marite de download, de pana la 75 Mbps.

Clientii companii pot sa aleaga dintr-un portofoliu variat de smartphone-uri impreuna cu abonamentele RED si Red Plus. Reteaua 4G Vodafone acopera un numar total de 10 orase mari ale tarii, cu viteze de pana la 100 Mbps: Arad – 90,3 %, Bacau – 98,5 %, Brasov – 98,5%, Cluj – 97,7%, Constanta –  58,2 %, Craiova – 99,9 %, Iasi – 95,6 %, Galati –  83,1 %, Timisoara – 98,8 % si Bucuresti, 27%.