Apple il invata pe Siri sa raspunda intrebarilor prea lungi cu citate celebre

  Siri are multe lipsuri, nu intelege prea multe limbi, insa are in spate o echipa de ingineri carora le place sa introduca raspunsuri “destepte” pentru intrebarile utilizatorilor. Intr-un update implementat recent de catre Apple pentru asistent, compania americana a invatat Siri sa raspunda intrebarilor prea lungi cu citate celebre, unele dintre ele apartinand fostului presedinte american Thomas Jefferson, insa noua atitudine a asistentului nu se rezuma doar la atat.

  Citatele sunt afisate doar daca intrebarile contin un numar mare de cuvinte, insa nu va ganditi ca ar fi vorba despre cine stie ce texte extrem de lungi, deoarece imaginea de mai sus demonstreaza ca o simpla propozitie de 16 cuvinte poate fi respinsa de Siri. Din pacate noua functionalitate nu poate fi blocata si daca Siri refuza sa va raspunda, trebuie sa va scurtati intrebarile, atlfel nu veti obtine nimic de la el.

2 COMENTARII

  1. In imaginea de mai sus, propozitia de 16 cuvinte nu este intrebarea utilizatorului, ci primul raspuns al lui Siri catre intrebarea care nu apare in imagine.