Prima Pagina Apple Smartphone-urile cu ecrane de 4.5 inch sunt preferatele utilizatorilor

Smartphone-urile cu ecrane de 4.5 inch sunt preferatele utilizatorilor

  Smartphone-urile cu ecrane mari au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, iar un recent studiu dezvaluie faptul ca 4.5 inch este diagonala perfecta pentur majoritatea celor care detin deja un smartphone, sau sunt interesati sa cumpere unul. Un studiu facut pentru anul 2011 releva anul trecut faptul ca diagonala de 4.3 inch era preferata utilizatorilor, insa acum ecranele cu diagonala de 4.5 inch par sa fie in topul preferintelor. Studiul a fost desfasurat in a doua perioada a anului trecut si rezultatele sale sunt cat se poate de normale avand in vedere ca producatorii promoveaza din ce in ce mai mult asemenea terminale.

  Avand in vedere ca preferintele utilizatorilor se schimba atat de repede, exista sanse ca anul viitor diagonala de 4.7 inch sa fie in topul preferintelor, mai ales ca ecranele de 6 inch apar in din ce in ce mai multe smartphone-uri. In ciuda preferintelor multor posesori de smartphone-uri, Apple sustine in continuare ca ecranul de 4 inch este potrivit, deocamdata reuseste sa se mentina pe locul 2 in topul vanzatorilor de smartphone-uri, iar asta denota faptul ca ea are destul de multa dreptate.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Serban

    este deja aproape 2014..daca tot se vrea sa se mearga pe touchscreen..macar sa il faca absolut fara bezeluri/fara margini, sa gandeasca sistemul de difuzor alftel si senzorii aia altfel ca sa poata sa elimine si acolo

  • tayfun

    ar fi naspa fara bezel deoarece acoperi informatii cu palma cand tii device-ul.