QuickRes 3.0 simplifica procedura de schimbare a rezolutiei in MacBook Pro Retina Display

  QuickRes este o aplicatie pentru MacBook Pro-urile Retina Display, ea fiind special conceputa pentru a permite utilizatorilor sa treaca rapid de la o rezolutie la alta. In mod normal Apple nu ofera o asemenea functionalitate pentru posesorii de Mac-uri, insa cei care vor sa aiba la dispozitie un utilizat care sa le ofere o paleta larga de optiuni pentru setarea rezolutiei, au la dispozitie QuickRes. Dupa instalare veti vedea in menu bar-ul din OS X o iconita care va permite sa selectati rapid una dintre rezolutiile afisate pentru ecranul Mac-ului vostru.

  Aplicatia este gandita special pentru a recunoaste inclusiv rezolutiile HiDPI ale Retina Display-urilor, asa ca gama de optiuni va fi extinsa pana la rezolutia 3840 × 2400. QuickRes este disponibila gratuit in Mac App Store si este recomandabil sa o incercati.

Pretul initial:
Nume:
QuickRes Free

Gratuit

s





Developer: Joshua Cohenzadeh
Categoria: Utilities


Descriere: QuickRes is the best way to quickly switch between screen resolutions on your Mac. On the MacBook Pro with Retina Display, you can set your resolution all the way up to 2880 x 1800! If you download the full version of our site, the list of features is alm…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.9 Mb