iOS 7 va contine multe animatii 3D

  Peste mai putin de o luna Apple urmeaza sa prezinte lumii intregi iOS 7 si sa ofere dezvoltatorilor o versiune beta a sistemului de operare, insa intre timp aflam detalii noi in legatura cu viitoarea versiune a sistemului de operare. Eldar Murtazin, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti IT din Rusia, sustine ca iOS 7 va contine multe animatii 3D si ca utilizatorii le vor vedea abia din luna steptembrie a acestui an. Informatiile sale se pare ca vin de la un designer al celor de la Apple si confirma tot ceea ce stiam pana acum.

  Din pacate nu se ofera detalii despre ceeea ce urmeaza sa contina iOS 7, insa cred ca deja va imaginati ce ar putea sa implementeze Apple nou.

21 COMENTARII

  1. Ideea ar fi buna daca procesarea grafica este suficient de buna si daca managementul energiei se vaface corect. Sper ca nu fac vreo chestie sa se duca bateria dupa 4 ore ca nu ma mai joc.

  2. sunt sigur ca o sa meraga si pe iphone 4 foarte bine. nu are de ce sa nu mearga. v-as putea explica tehnic de ce o sa mearga dar mi-e teama ca nu voi fi inteles, aici fiind un blog doar pt cei atrasi de interfete si nu de ce e in spate. dar aveti incredere.. va merge chiar si pe 3gs.

  3. @Mervey are dreptate. Cu o animatie mai performanta ne duce ca d***’ bateria.
    @Iulian dar dece sa nu ne explici? Nu e nici o teama daca nu te intelegem toti. Insa eu sunt curios si vreau sa stiu mai multe

  4. Apple sustine ca procesorul de la 4s e de doua ori mai rapid decat cel de la 4 iar performantele grafice de vreo 7 ori. Deci ca si tine, si eu sunt de parere ca nu e softu. E hardu.

  5. Mafiaptm sunt de acord cu tine 🙂 si eu am avut un iPhone 4 32gb neverlock ios 6.1.3 fara jb si pot sa spun ca se misca super 🙂 apropo conteaza si memoria de stocare a telefonului deci am testat eu iphone 4 32 gb cu un iphone 4 16 gb si ambele aveau acelas ios 6.1.3 ce sa va zic 🙂 e si logic cel cu 32 gb se misca cu 1-2 secunde mai rapid decat cel cu 16 gb deci daca nu va permiteti sa achizitionati un iPhone 4s dau 5 , eu zic ca un iPhone 4 32 gb neverlock isi v-a face treaba pot garanta 🙂 iphone 4s 16 gb se misca mai rapid cu 2-3 secunde decat iphone 4 cu 32gb 🙂