Prima Pagina aplicatii Apps for Passbook te ajuta sa descoperi aplicatiile din App Store compatibile...

Apps for Passbook te ajuta sa descoperi aplicatiile din App Store compatibile cu sistemul Passbook

  Raspunzand in stilul propriu la cererile utilizatorilor de a implementa un sistem de plati mobile in iOS, Apple a conceput aplicatia Passbook pentru iDevice-uri si a lansat-o in iOS 6. Aplicatia ne permite sa stocam vouchere, tichete de reducere, bilete de avion, bilete de tren si orice alt fel de documente digitale care ne ofera posibilitatea de a inlocui o plata pentru furnizorii de servicii, sistemul fiind implementat de catre destule companii in propriile aplicatii si fiind disponibil in multe locatii de pe glob.

  Pentru a ajuta utilizatorii sa descopere rapid aplicatiile compatibile cu acest sistem, Apple a publicat in App Store o sectiune numita Apps for Passbook si voi o puteti accesa urmand acest link.

 • Julian

  Pai exact acolo ne duce si daca deschidem Passbook, si dam pe “Aplicatii pentru Passbook”. Cred ca toti au facut asta in primele minute de la instalare…:))
  Unde-i stirea? Sau noutatea?

 • Pentru cei care inca nu stiu cu ce se mananca.

 • Iulius

  Cind au mai adaugat?Erau numai vreo 5 aplicatii inainte .Oricum sint inca foarte putine.Ma asteptam sa isi faca aplicatii marile magazine sa nu mai umblu cu cupoanele si cartile de loialitate la mine.Am vazut citeva aplicatii asemanatoare dar nu sint multumit de ele.

 • Adrian F

  Cum adaugi biletul de tren in aplicatia Wallet (iphone 6s) iOS 10.1 ? Am încercat sa scanez qr codul de pe bilet si imi spune ca nu se poate 😄