LG se pregateste sa prezinte un ecran flexibil si imposibil de spart

  LG are planuri mari pentru piata terminalelor mobile, asa ca la editia de anul acesta a SID, care va fi organizata in Vancouver, compania urmeaza sa prezinte un ecran flexibil care ar fi imposibil de spart. Ecranul OLED de 5 inch ar trebui sa se indoaie dupa preferintele utilizatorilor, insa este fabricat din plastic, deci teoretic nu ar trebui sa se sparga daca terminalul este scapat accidental pe o suprafata dura. Acesta nu este prima oara cand un producator de terminale mobile incearca sa aduca publicului un asemenea produs, insa poate LG a descoperit modul de a face exact ceea ce este nevoie.

In addition, for the first time to the public, the company will unveil an unbreakable and flexible 5- inch plastic OLED panel for mobile devices. The development comes at a crucial time when smart devices are being used more than ever and at increased risk for damage from drops, hits, and other accidents.

  Una dintre principalele probleme ale smartphone-urilor este fragilitatea, anual milioane de unitati sunt schimbate deoarece sunt distruse accidental, iar dezvoltarea unor materiale mai bune, cel putin pentru ecrane, ar fi ideala, insa producatorii nu au vreun interes sa ne ofere dispozitive care nu se strica.