Prima Pagina LG LG se pregateste sa prezinte un ecran flexibil si imposibil de spart

LG se pregateste sa prezinte un ecran flexibil si imposibil de spart

  LG are planuri mari pentru piata terminalelor mobile, asa ca la editia de anul acesta a SID, care va fi organizata in Vancouver, compania urmeaza sa prezinte un ecran flexibil care ar fi imposibil de spart. Ecranul OLED de 5 inch ar trebui sa se indoaie dupa preferintele utilizatorilor, insa este fabricat din plastic, deci teoretic nu ar trebui sa se sparga daca terminalul este scapat accidental pe o suprafata dura. Acesta nu este prima oara cand un producator de terminale mobile incearca sa aduca publicului un asemenea produs, insa poate LG a descoperit modul de a face exact ceea ce este nevoie.

In addition, for the first time to the public, the company will unveil an unbreakable and flexible 5- inch plastic OLED panel for mobile devices. The development comes at a crucial time when smart devices are being used more than ever and at increased risk for damage from drops, hits, and other accidents.

  Una dintre principalele probleme ale smartphone-urilor este fragilitatea, anual milioane de unitati sunt schimbate deoarece sunt distruse accidental, iar dezvoltarea unor materiale mai bune, cel putin pentru ecrane, ar fi ideala, insa producatorii nu au vreun interes sa ne ofere dispozitive care nu se strica.

  • Je

    daca nu s-ar mai sparge ecranul si nu s-ar mai defecta telefoanele, normal ca nu si-ar mai schimb lumea la 2-3 ani telefonul. logic. toate-s facut in asa fel incat sa crape in maxim 3 ani ca sa cumperi altul.

  • ecranele astea sunt o prostie totala.. sunt ca bani. îți pica din buzunar și nu îți dai seama.. ți se îndoaie în mana.. nu cred ca poți sa îl ți bine.. o tâmpenie mare..

  • Claudiu daniel

    Eu nu cred trebuie sa le schimbi la 1-2 ani pt se strica, ci pt sunt uzate moral si poate depasite ! Daca va exista in viitor un ecran imposibil de spart nu va face decat sa ii urce pretul terminalului si evident o grija in minus ! 🙂

  • Gogu

    Prostie sau nu, le vom cumpara ca disperatii… Asa suntem “programati”.