Yahoo! Weather update este disponibil in App Store, aduce o noua iconita pentru aplicatie

  Yahoo! Weather, aplicatia dezvoltata special pentru App Store, a fost actualizata in cursul noptii trecute, ea aducand o iconita noua pentru titlul disponibil de cateva saptamani de zile. In imaginea de mai sus aveti prezentata noua iconita conceputa de catre dezvoltatori, aceasta fiind singura modificare implementata prin intermediul update-ului. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store si a fost gandita pentru a functiona pe terminale iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Yahoo! Weather

Gratuit

s





Developer: Yahoo!
Categoria: Weather


Descriere: The forecast is beautiful.

See the weather like never before – only Yahoo! Weather combines stunning photos with the most accurate forecasts.

Favorite Features:
– Beautiful photos that match your locati…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.1 Mb


8 COMENTARII

  1. I-am dat update la aplicatie si acum nu-mi mai apare prognoza meteo pt zona mea.Zice update failed.Nu-s sigur daca e din cauza update-ului, dar ieri mergea bine.Cred ca e de la yahoo pentru ca nici in aplicatia stock nu-mi afiseaza vremea.

  2. Nustiu ce sa-i fac.In Yahoo Weather zice ca este o problema cu conexiunea mea la internet.In aplicatia weather zice update failed si la notification center este afisata vremea corespunzator.Foarte interesant…

  3. rezolva si bug-ul aplicatiei weather care apare in urma folosirii metodei evasi0n.
    l-am avaut pana acum si a disparut dupa instalare.

  4. Am rezolvat problema.Nu era din cauza update-ului la aplicatie ci din cauza ca aveam calendarul dat in fata cu o luna si nu putea sa updateze prognoza pentru luna urmatoare cum arata calendarul.