Majoritatea dintre voi sunteti nemultumiti de retelele 4G LTE din Romania

  Sambata trecuta am pornit un sondaj prin care va intrebam cat de multumiti sunteti de retelele 4G LTE din tara noastra, iar astazi va prezint rezultatele. Conform sondajului, 44% dintre voi nu accesati retelele 4G LTE din tara, insa majoritarea restului de 56% sunteti nemultumiti de catre ele. 28% dintre respondenti isi declara nemultumirea fata de faptul ca nu se afla intr-o zona acoperita de retelele 4G LTE, 14% sunteti nemultumiti de acoperire si vitezele mici, iar restul sunteti multumiti de ceea ce ofera operatorii.

  Ma asteptam sa vad aceste rezultate avand in vedere ca operatorii au acoperire slaba si putine terminale car ele pot accesa retelele, insa in viitor lucrurile se vor imbunatati semnificativ pe masura ce retelele vor deveni mult mai accesibile si vor exista mai multe terminale compatibile cu ele.

11 COMENTARII

  1. Pai da….toti operatorii se misca mai greu cu 4G..acoperirea lasa de dorit…pana acum…vedem pe mai incolo. Oricum eu am 4g si tableta si abonament la orange…astept..

  2. :)) eu am abonament 31 pantera cu 4G inclus la orange si am inteles ca trebuie sa imi schimbe sim-ul, insa am nu s-a putut face acest lucru pt ca nu s-au facut tranzitia la toate numerele de tel pt 4G :))) trist si suparator pt ca platesc un abonament si nu pot sa beneficiez de toate obtiune acestuia
    Asa ca nu am incercat inca 4 LTE

  3. Auzi, daca tie nu-ti convine ceva, lasa-i pe altii in pace. Daca tu nu ai retea 4G in apropiere, lasa-i pe aia care o acceseaza sa o faca in pace. Existenta unei retele 4G nu inseamna acoperire nationala, asta daca vrei sa intelegi, daca nu, e ok.

  4. Ce-i cu VPN-un care mi-a aparut dupa ultimul update(6.1.4) si pe care nu-l pot dezactiva?Imi merge mai greu netul fie ca 3g sau wifi de la aparitia lui.

  5. am iphone5 si abonament de 43 eur la vdf, fara 4g, sincer as vrea 4g doar pt facetime/skype pt ca in rest imi merge suficient de ok; o sa trec pe 4g cand abonamentele o sa fie rezonabile din punct de vedere pret si acoperirea decenta. Aici e vorba de subsegmentari ale pietei chiar intre detinatorii de produse apple, daca esti early adapter sari repede la red sau ce da orange-ul, daca nu mai astepti. Eu sunt early adapter pe device-uri nu si pe 4g:)

    bafta tuturor si inca o data merci Zaone pt acest blog si felicitari!

  6. Serban am eu red 45 cu 4g si merge in constanta in centru langa primarie, prin alte locuri nu prea. Este o diferenta mare la 4g la mine merge ca si pe wireless

  7. Majoritatea care au votat probabil nici nu au incercat 4G 🙂
    4G se misca f bine, dar nici nu sunt multi utilizatori, iar in bucuresti este inca 30% acoperirea, cu siguranta se va investi enorm in schimbarea echipamentelor actuale.

    Craiova are 99,9% acoperire Vodafone 4G 🙂 ca fapt divers.