Cosmote lanseaza No Limit Avantaj

  Astazi operatoriu de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat pe piata planul tarifar No Limit Avantaj, extinzand oferta de abonamente “nelimitate” pentru telefoane mobile. Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa publicat de catre Cosmote impreuna cu noul sau plan tarifar, el fiind disponibil in magazinele companiei si cele ale partenerilor.

COSMOTE lansează un nou plan tarifar nelimitat – No Limit Avantaj

Bucureşti, 27 mai 2013

COSMOTE, primul operator de telefonie mobilă care a lansat pe piaţa din România o soluţie de comunicare nelimitată, anunţă un nou plan tarifar, sub umbrela No Limit,  pentru clienţii care îşi doresc o metodă lipsită de griji pentru a sta conectați cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri şi care nu au nevoie de subvenţie pentru a achiziţiona un terminal.

Aşadar, începând de astăzi, cei care doresc să beneficieze de avantajele extraordinare ale planului tarifar No Limit, dar nu au nevoie de reducere pentru telefon, pot primi comunicare de voce şi SMS-uri în reţea nelimitat, alături de trafic de date inclus şi 3 aplicaţii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation şi Dolce Mobile TV, totul pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus) cu planul tarifar No Limit Avantaj.

“Fiecare dintre ofertele noastre este dezvoltată luând în calcul nevoile clienţilor noştri, concentrându-ne întotdeauna pe customizare, pentru a furniza acces la metode variate de comunicare. Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care deţin deja un terminal şi sunt în căutarea unei soluţii de comunicare fără griji. Mai mult, la reţeta de succes am adăugat caracteristici care completează experienţa de utilizare a unui smartphone: acces la conţinut video prin Dolce Mobile TV, la reţele de socializare prin intermediul ‘RadarMe powered by COSMOTE’ şi navigare în toată Europa, oferită de ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Planul tarifar No Limit Avantaj oferă minute naţionale/internaţionale în zona 1, minute nelimitate în reţea, SMS-uri nelimitate în reţea, apeluri video nelimitate în reţea, acces la aplicaţiile ‘RadarMe powered by COSMOTE’, ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’ şi Dolce Mobile TV şi, de asemenea, 500 MB pentru o experienţă completă de comunicare mobilă, toate pentru doar 24,8 euro/lună (TVA inclus).

În plus, cei care vor să beneficieze de toate aceste caracteristici, dar îşi doresc un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/lună, TVA inclus), având la dispoziţie o gamă variată de smartphone-uri, pentru a veni în întâmpinarea celor mai sofisticate cerinţe.