Prima Pagina Cosmote Cosmote lanseaza No Limit Avantaj

Cosmote lanseaza No Limit Avantaj

  Astazi operatoriu de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat pe piata planul tarifar No Limit Avantaj, extinzand oferta de abonamente “nelimitate” pentru telefoane mobile. Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa publicat de catre Cosmote impreuna cu noul sau plan tarifar, el fiind disponibil in magazinele companiei si cele ale partenerilor.

COSMOTE lansează un nou plan tarifar nelimitat – No Limit Avantaj

Bucureşti, 27 mai 2013

COSMOTE, primul operator de telefonie mobilă care a lansat pe piaţa din România o soluţie de comunicare nelimitată, anunţă un nou plan tarifar, sub umbrela No Limit,  pentru clienţii care îşi doresc o metodă lipsită de griji pentru a sta conectați cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri şi care nu au nevoie de subvenţie pentru a achiziţiona un terminal.

Aşadar, începând de astăzi, cei care doresc să beneficieze de avantajele extraordinare ale planului tarifar No Limit, dar nu au nevoie de reducere pentru telefon, pot primi comunicare de voce şi SMS-uri în reţea nelimitat, alături de trafic de date inclus şi 3 aplicaţii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation şi Dolce Mobile TV, totul pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus) cu planul tarifar No Limit Avantaj.

“Fiecare dintre ofertele noastre este dezvoltată luând în calcul nevoile clienţilor noştri, concentrându-ne întotdeauna pe customizare, pentru a furniza acces la metode variate de comunicare. Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care deţin deja un terminal şi sunt în căutarea unei soluţii de comunicare fără griji. Mai mult, la reţeta de succes am adăugat caracteristici care completează experienţa de utilizare a unui smartphone: acces la conţinut video prin Dolce Mobile TV, la reţele de socializare prin intermediul ‘RadarMe powered by COSMOTE’ şi navigare în toată Europa, oferită de ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Planul tarifar No Limit Avantaj oferă minute naţionale/internaţionale în zona 1, minute nelimitate în reţea, SMS-uri nelimitate în reţea, apeluri video nelimitate în reţea, acces la aplicaţiile ‘RadarMe powered by COSMOTE’, ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’ şi Dolce Mobile TV şi, de asemenea, 500 MB pentru o experienţă completă de comunicare mobilă, toate pentru doar 24,8 euro/lună (TVA inclus).

În plus, cei care vor să beneficieze de toate aceste caracteristici, dar îşi doresc un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/lună, TVA inclus), având la dispoziţie o gamă variată de smartphone-uri, pentru a veni în întâmpinarea celor mai sofisticate cerinţe. 

 • iphonist

  500 mb putin……..

 • DOAR IN RETEA

  Minute si tot tacamu nelimitat in RETEA!!!..daca era in orice retea treceam la COSMOTE….da vorba colegului…cam putin 500mb!

 • Dani L.

  “500 MB pentru o experienţă completă de comunicare mobilă” – tare asta ! Mie nu-mi ajung 2 GB pe luna dar imi vor ajunge 500 MB :)))

 • pollo

  asta e si ideea … te taxeaza in plus la net 😉

 • Gruia

  Toti dau minute multe, da noi vrem mai mult net.

 • dragos

  Te taxeaza cu 1 cent/mega care e decent…

 • amfetamin

  @Gruia Asa este,ai dreptate,minutele cu nemiluita dar la traffic de net unu-i mai zgarcit ca celalalt,si mai au tupeul sa zica ca”Fiecare dintre ofertele noastre este dezvoltată luând în calcul nevoile clienţilor noştri, concentrându-ne întotdeauna pe customizare”…….Eu nu stiu de unde stiu ei care sunt cu adevarat nevoile clientilor,au facut un sondaj,ceva? Daca faceau,vedeau ca clientii vor cat mai mult net(mai ales cu 4G) si nu minute moca,eu am la abonamentul meu la cosmote 800 minute/luna si daca vb 200,maxim 300 din el si ca mine cred ca sunt multi.

 • amfetamin

  @ dragos banditii de la Vodafone ma taxeaza cu 0.20 euro/mega dupa consumare celor 500,is cei mai banditi la acest capitol!

 • Petre

  Am cartela frog cosmote cu wnw inclus in extraoptiune si jegosi m-au taxat la net cu 10 € care ii aveam credit pe cartela asa catoti sunt niste HOTI

 • blade

  @Petre,stai tu linistit ca nu te-a taxat nimeni cu 10 euro pentru wnw,ci te-ai taxat tu singur,nu ai avut configurarile facut si pe pariu ca ai avut optiunea internet broading bifata in loc de wnw,asa ca…

 • Ionut

  @dragos : daca 1e/100mb sau 5e/500mb e decent…eu dau la Orange ~9e pentru 1GB inclus (full speed), si nelimitat dupa 1GB dar la viteza redusa. Si sunt unele abonamente mai bune ca al meu.
  am un coleg care da 0.5e/100mb la orange

 • 500 MB trafic de date!!! cam putin pentru acest nou plan tarifar nelimitat.

 • Petreus1999

  In franta este abonament nelimitat in orice retea, in orice tara din lumea asta, cu net nelimitat, la 100€/luna.
  Aici la noi le e frica sa faca astfel de abonamente???
  Cica minute nationale/ international zona1, pun pariu ca doar pe fix, ce ordinari sunt…..

 • Sunt si la noi chestii de genul asta, dar nu sunt publice, nu fac parte din oferta comerciala.

 • Test

  In Anglia paltesc 34 de lire 1200 minute nat mob+fix ,nelimitat min+SMS in retea, nelimitat Internet , 5000 SMS nationale am abonamentul Asta de 2 ani dar acum sigur Gasesti oferte mai bune …

 • Cristi

  In Suedia plătesc 360 kr (~40 euro) si am convorbiri si sms-uri nelimitate in toata tara, in orice retea si 15 GB internet 4G.

 • Relu

  Vodafone are deja același tip de abonament la 25 de euro din 12 mai, adică RED 29 fără telefon.. http://www.vodafone.ro/red

 • Geoboy

  ofertele din tara noastra sunt chiar f bune facand un raport pret – oferta.. nu peste tot e asa, tineti cont de asta .. sunt si exceptii de tari cu oferte bune, dar la noi chiar bine