Prima Pagina aplicatii iOS 6 contine intr-o anumita masura posibilul design monocrom al iOS 7

iOS 6 contine intr-o anumita masura posibilul design monocrom al iOS 7

  Saptamana trecuta multi au ramas foarte uimiti sa afle ca iOS 7 va deveni alb-negru multumita schimbarilor pe care Jony Ive le-a implementat in sistemul de operare ce urmeaza sa fie prezentat pe 10 iunie. Ceea ce multi dintre voi au ignorat pana acum este ca in iOS 6 avem deja elemente potential asemanatoare cu cele ce ar putea fi implementate in iOS 7, mai exact in aplicatia App Store. Daca alegeti sa accesati meniul prin care puteti vizualiza detalii despre Apple ID-ul vostru, sau daca navigati prin App Store, veti observa cum ar putea arata meniul aplicatiei Settings de indata ce iOS 7 va fi lansat.

  Practic toate aplicatiile Apple pentru magazinele virtuale dedicate iOS-ului au acest design si exista posibilitatea ca Apple sa pregateasca de destula vreme implementarea unui identic sau asemanator in intregul iOS. Indiferent ce se ascunde in spatele zidurilor din Cupertino, voi probabil ati vazut deja ceea ce ar urma sa aduca Apple in iOS 7 si e foarte probabil ca rezultatul final sa fie asemanator cu ceea ce vedem deja in aplicatiile magazinelor virtuale, desi acest lucru nu este 100% sigur.

 • eu sper totusi la ceva mai inovator decat gri-ul asta. ios7 va face diferenta pentru mine daca iau urmatorul iphone sau trec pe android.

 • Bogdan

  Apple a eliminat elemente colorate din Finder odata cu OSX Lion. La inceput au fost utilizatori nemultumiti, programe care sa aduca culorile inapoi, apoi toata lumea s-a obisnuit. La fel o sa se intample si cu iOS7.

 • Cosmin

  :)))

  Urmeaza iphone 6 pe lampi

 • Costi

  retina display alb negru si antena exterioara telescopica ii mai trebuie

 • alincatalin

  3. Cosmin :))) Tare de tot.

 • Gxu

  Daca ma uit in meniul configurari al ios 6 vad ca doar iconitele sunt colorate iar restul in alb si nuante de gri. In momentul in care selectezi o optiune aceasta devine albastra. Deci este deja ‘monocrom’, de ce atata agitatie