Apple pregateste lansarea a doua noi modele ale iPhone in toamna acestui an

  iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple, insa impreuna cu el am putea vedea si un al doilea terminal iPhone produs de catre cei din Cupertino. Conform publicatiei DigiTimes, Apple ar fi cerut deja partenerilor asiatici sa pregateasca productia a doua modele ale iPhone pentru al treilea trimestru al acestui an, iPhone 5S si un iPhone ieftin fiind cele mai probabile produse. Compania din Cupertino cere 20 de milioane de unitati pe luna de la partenerii sai, semn ca in Q3 sau Q4 2013 am putea asista la un nou record de vanzari pentru terminale iPhone.

Apple reportedly plans to launch two models of its iPhone family in the third quarter of 2013 and has asked makers in the supply chain to prepare production capacity for 20 million units a month, according to industry sources in Taiwan. The two new iPhones, to be unveiled in June at the earliest, will include a revised version of the iPhone 5 and another low-cost iPhone model, which will be comparable to the iPhone 4S in hardware specifications but with a lower specification display and processor, the sources indicated.

  iPhone-ul ieftin ar urma sa aiba un hardware comparabil cu cel al iPhone 4S, iar iPhone 5S ar urma sa aiba un design asemanator cu cel al iPhone 5, dar aceste lucruri le stiam deja. Desi publicatia astiatica sustine ca terminalele ar urma sa fie lansate incepand din luna iunie, este cat se poate de clar ca pana in septembrie nu vom vedea vreun iPhone nou deoarece iOS 7 se afla inca in proces de dezvoltare in cadrul Apple, iar compania nu lanseaza vreun iPhone nou fara o noua versiune a iOS.