Prima Pagina Apple Apple incepe sa comande componentele iPhone 5S

Apple incepe sa comande componentele iPhone 5S

  Cu putin peste 2 luni de zile inaintea posibilei lansari a iPhone 5S, compania Apple incepe sa comande componentele care ar urma sa ajunga in viitorul dispozitiv. Avago Technologies, producatorul unor chip-uri wireless din iPhone-uri, a confirma recent ca, cel mai mare partener nord american se pregateste pentru lansarea unui nou smartphone, iar analistii prezenti la efectuarea afirmatii nu pot avea in gand decat Apple. Cei de la Avago au primit comenzi destul de consistente in trecut de la Apple si iPhone 5S nu poate fi decat o alegere logica, avand in vedere colaborarea dintre entitati.

Avago noted it is already seeing an initial ramp of a new product transition (we believe iPhone 5S) and expects a greater ramp in the following quarter (October quarter). We anticipate more positive supply chain news from Apple suppliers through the summer and as we get closer to product launch.

  iPhone 5S este pregatit pentru o lansare ce ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, Apple preluand anul acesta strategia aplicata in cursul anului trecut cand a adus iPhone 5 pe piata pe data de 21 septembrie. Daca estimarile se dovedesc a fi adevarate, atunci iPhone 5S ar urma sa fie prezentat oficial pana la jumatatea lunii septembrie, iar lansarea oficiala ar urma sa aiba loc 9 zile mai tarziu, aceasta fiind strategia aplicata de catre Apple in cazul lansarilor.

 • Gabriel

  Ce mare dezamagire ne da iphone 5S cand o sa apara, atat de mult se speculeaza o sa urmsresc tot ce sa speculat si o sa compar cu ce detine iphone 5S sa vedem care este procentul de adevar la tot ce se specileaza.

 • daniel

  Am o mare impresie ca singurul lucru diferit la 5s de i5 va fi doar camera si ios7 plus 200mhz la procesor si eventual 2gb ram altceva mai mult ca sigur nu va fii ..pt ca daca vedem in istoric putin o sa vedem ca dupa fiecare 2 modele a schimbat designul deci i5 este primul abia la i6 o sa fie alt design ..corect?

 • vladc

  @Daniel – statistic da, totusi daca nu se schimba ceva va fi greu pt apple, iar presiunea investitorilor va creste…iar restul vor fi doar consecinte…

  sper…sper sa te inseli…

 • daniel

  Si eu sper sa ma insel dar tlramane de vazut …

 • Serban

  prea multe zvonuri legate de fingerprint..