Iata noul iPod Touch 5G lansat de catre Apple (Video)

[youtube]http://youtu.be/CGcTrCyokUQ[/youtube]

  Ieri Apple a lansat un nou model al iPod Touch 5G fara camera principala si fara agatatoarea numita Loop, insa cu acelasi design si aceleasi componente interne precum modelele disponibile deja in vanzare. Un website american a reusit sa obtina noul dispozitiv al celor de la Apple, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat. In afara faptului ca terminalul arata mai bine fara Loop si are locasul camerei complet acoperit, nu exista diferente vizibile, dar presupun ca va asteptati la asta.

14 COMENTARII

  1. arata mult mai bine in combinatia de alb cu negru dupa parerea mea…ar trebui sa faca si un model alb negru…ar avea succes

  2. Eu nu am înțeles niciodată de ce își cumpara lumea … Prețul se apropie de prețul unui iPhone , specificatiile sunt de iPhone , numai ca nu poți sa suni … Ma uit pe net după prețuri si am văzut ca un iPod care se seamănă cu cu iPhone 4 (sh vorbesc) e la același preț cu iPhone 4 codat 🙂 … Iphonul poate într-o zi o sa îl decodezi , dar ipodul rămâne tot iPod
    Ma luminati si pe mine ?

  3. Toata “filozofia” Apple se invarte in jurul iPod-ului. Daca ne uitam bine :
    iPod + telefonie = iPhone
    iPod + ecran mare = iPad
    Si aici ma refer la functii, nu la gramaj.
    In alta ordine de idei, imi plac foarte mult reclamele la device-urile Apple : un individ tine un device in mana, il intoarce pe partea cealalta si gata. Chiar nu e nimic altceva de vazut? Nu are si el viata? Mi se pare ca imi prezinta o gaina congelata. Arata dom’le ce stie sa faca, nu ce carcasa misto are! Ca doar cocalarii isi cumpara smartphone pentru carcasa, restul il iau pentru ceea ce are inauntru. Sau gresesc?

  4. asta inseamna apple stil si eleganta totul intr-un produs premium.arata excelent si ma astept ca urmatorul model de iphone(adica iphone 6) sa-i copie designul deoarece arata destul de tare.

  5. @Lucian nu vrei sa iti faca si benckmark-uri in reclame? Unde mai e marketing-ul atunci? Ei iti prezinta produsul , tu te duci la orange/voda/cosmote , il butonezi , si il cumperi sau nu . lol.

  6. Lucian 4.2: Iti inteleg sarcasmul cu privire la idevice-uri, insa vreau sa te intreb daca pe tine te satisface femeia urata care stie sa le faca pe toate sau femeia frumoasa care face esentialul ?

  7. @Lutzka : ai mare dreptate! Comparatia dintre femei si telefoane este conforma cu realitatea. Dar nu uita ca frumusetea este trecatoare. Dincolo de 40 de ani cam toate femeile arata la fel doar ca unele raman gospodine iar unele raman curve. Asa e si la telefoane, la un moment dat te saturi de aspect. Si cu ce ramai? Ma rog, e o parere personala a mea deci nu e general valabila.